Af - 09/11-15 10:58

18 pinlige photoshop-fejl – kan du spotte dem?18 pinlige photoshop-fejl – kan du spotte dem?

Det er mega pinligt – og mega sjovt.

Bildstrecke im Grossformat »
Når man får andre til at tørre ens hår, kan ens nedre del af armen godt forsvinde. Vi siger det bare. For det meste bliver ting photoshoppet væk - her er der vist ikke photoshoppet nok. Den onde tvilling, der sidder på Brad Pitts højre skulder. Er det en malet krop? Vi ved det ikke. Arg ikke rigtig! Fod, ben - der er bare noget, der ikke passer sammen her. Han glemte lige at slippe kæresten inden, der skulle tages billeder (se hånden). Bor man i postnummeret 90120, så kan man et og andet med kroppen (se armen, der mangler) Vi ved godt at modeller skal være høje og slanke, men det kan også blive for meget! Photoshop er ikke vild med hænder. I hvert fald er hånden blevet skåret fra i dette billede. Det magiske spejl, der kun viser kvinders spejlbillede. Hvis man mangler en model til at vise sin nye kollektion frem, hvorfor så ikke bare photoshoppe sig til en krop? Her er det ret tydeligt, at manden er photoshoppet til skjorten. Selvom det er til avisen, kan man da godt ændre lidt på sagerne. Mon han har så lange fingre i virkeligheden? Igen er der noget med de hænder. Nogle gange kunne man godt bruge en ekstra hånd - det har Andrea Berg fået her. Vild ketchup alligevel. Hmm... Der er noget, der taler for, at dette billede er blevet manipuleret med. Om det er det tynde ben, der gemmer sig i kjolen eller den store venstrefod for enden, kan vi ikke lige sætte fingeren på. Familien på tur - i hvert fald i Photoshop, for den lille togvogn (eller hvad det nu er) har aldrig sat sine hjul på den bondegård! Nej. Bare nej. Den ene arm går bagom kroppen. Den anden og tredje mødes i en positur foran kroppen. Der er så meget, der er galt her.

Vi har alle spottet en photoshop-fejl hist og her, men nogle er bare mere pinlige end andre.

Og takket være siden Photoshop Disasters, har vi indtil nu kunnet grine af nogle af de mest fatale photoshop-fejl samlet på ét sted.

Nu lukker siden ned. Men for at holde traditionen lidt i hævd, har vi taget de 18 sjoveste – eller dummeste? - fejl og samlet i et galleri.

Klik dig gennem de sjove ups'ere øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian afsløret i pinlig photoshop: Kan du spotte fejlene?

LÆS OGSÅ: Glem photoshop: Sådan her ser en rigtig kvinde ud

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Joachim B. Olsen kræver aftalen om ny...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx