Af David Andersen - 20/09-17 11:51

Husker du fyren med to penisser? Nu er han afsløret som bedragerHusker du fyren med to penisser? Nu er han afsløret som bedrager

Der er overvældende beviser for, at 'Double Dick Dude' har snydt hele verden.

storybild

I 2014 blev en amerikansk mand verdensberømt fra den ene dag til den anden, da han stod frem og viste verden sin bizarre fødselsdefekt: Han har to penisser.

Med billeddokumentation lavede han en AMA på Reddit, hvor han åbent fortalte om sit vanvittige sexliv: I en ung alder havde den biseksuelle mand allerede haft sex med mere end 1.000 partnere, og havde deltaget i orgier og vilde sexfester - ofte med ham selv i centrum på grund af hans unikke udstyr.

Senere udkom han med en bog, der på grund af hans berømmelse fik gratis reklame i medier i hele verden, og som stadig er til salg på Amazon.

Han har været på forsiden af Rolling Stone Magazine og blevet nævnt i folk som Jay Leno og Conan O'Briens talkshows, og han har tusinder af følgere på sociale medier. Men vi er alle sammen blevet snydt. Double Dick Dude er en svindler.

Læs også: Manden, der er født med to penisser: Ekstra penis gjorde mit liv til et helvede

Det hævder redditoren 'quityourbullshit777', og hans navn virker passende, for beviserne er overvældende.

For det første: Når han omtaler størrelsen på sine penisser, har han gradvis gjort dem længere og længere. Han startede på en troværdig længde, men er nu oppe på 26 cm per styk. Han hævder, at det skyldes operationer, men den medicinske forklaring giver ikke mening, skriver redditoren. Se penissernes udvikling i billeder her (meget NSFW).

For det andet: Han nægter at vise sig i levende live eller vise video-dokumentation. Kun billeder, som er nemme at manipulere.

For det tredje: På sociale medier og i hans bog beskriver han samlejer med kvinder, hvor begge penisser er i brug, som ikke fysisk kan lade sig gøre, hvis ikke samtlige deltagere havde savet benene af først.

Alle pointerne kan ses her.

Herunder kan du se billedet, der gjorde Double Dick Dude verdens berømt.

AdvarselStødende billede. Tryk for at vise.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: AGF'er på hospitalet efter kampen
bt.dk
Royal bisættelse markeres med 60...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx