Af Frida Marie Bertelsen - 12/02-18 18:51

Kan du spotte kvinden, der forsøger at gemme sig fra politiet på dette billede? Kan du spotte kvinden, der forsøger at gemme sig fra politiet på dette billede?

Ja, hun prøvede da…

storybild

En fuldvoksen kvinde forsøgte at gemme sig fra politiet i Derbyshire i England ved at dække hovedet til med en hvid og hullet vaskekurv. Nu griner alle af hendes sløje forsøg.

Det skriver det britiske medie Metro.

Hvis ikke det var for et sæt ben og en hel torso til åbent skue, så havde politimændene måske misset hende, men det var altså ikke tilfældet, da politiet fik sparket døren op, og de i hjørnet spottede kvinden.

LÆS OGSÅ: Dette syn kostede bilist kørekortet

Kvinden var “på flugt” fra politiet efter ikke at have dukket op i retten, som aftalt. Da hun blev opdaget, skulle hun angiveligt have fortalt politiet: “Jeg kommer på mandag”. Det løfte valgte politiet ikke at tro på, og arresterede hende i stedet.

LÆS OGSÅ: Politi holder kort tæt på kroppen i sag om kvotekonger

Efterfølgende er billedet af den humoristiske episode blevet delt online. Blandt andet af betjente fra den britiske Alfreton Town Unit. I et opslag på Twitter skriver de: “Hun prøvede at gemme sig, da vi så hende, men hun var ikke særlig god til gemmeleg #OffToCourt”.

LÆS OGSÅ: Kan du spotte det? Pinlig fejl på filmplakat

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fundet død i vandet ved slotspark
bt.dk
Lastbil brager direkte ind i 10-årig...
bt.dk
Stjernens skibrille-forklaring vakte...
bt.dk
Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx