Af - 18/04-16 06:15; Opdateret: 19/04-16 07:14

27-årige Henrik har besøgt alle verdens lande: Her er hans tips til at rejse billigt27-årige Henrik har besøgt alle verdens lande: Her er hans tips til at rejse billigt

Danske Henrik Jeppesen har besøgt alle verdens lande i en alder af bare 27 år.

Bildstrecke im Grossformat »

27-årige Henrik Jeppesen har set lidt af hvert. I en alder af bare 27 år har han nemlig - som den yngste dansker - set alle 193 lande i verden, fortæller han i et interview med Ekstra Bladet.

18-årig dansker med i stor amerikansk tv-serie
18-årig dansker med i stor amerikansk tv-serie

Han besluttede sig for at påbegynde sin mission for seks år siden, og den 1. april nåede han så endemålet, da han ankom til Eritrea, som var det sidste land, han manglede at besøge.

Nu opfordrer Henrik Jeppesen andre med en globetrotter i maven til at komme ud over rampen og komme afsted. Han fremhæver, at det ikke engang behøver være særlig dyrt.

- Mit budskab er, at hvis folk sidder ude og er lidt trætte af deres hverdag, så er det ikke umuligt at rejse verden rundt for et overkommeligt beløb. Jeg har sparet lidt op, men da jeg fik ideen, havde jeg gæld fra skolen og var i minus. Og derefter begyndte jeg at spare op i et år, siger han til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg vil mene, at hvis man bruger penge fornuftigt, så kan alle enlige studerende leve og samtidig spare op til det her, hvis de bruger de billigste løsninger.

Henrik Jeppesen kommer over for Ekstra Bladet med ti gode råd til, hvordan man rejser billigt. Blandt andet anbefaler han at bruge hjemmesiden couchsurfing.org til at finde overnatning, at tilmelde sig nyhedsbreve fra alle lavprisselskaber, at holde sig til max 8-10 kg bagage og at undgå restauranter. Du kan læse alle rådene her.

Dansk bordtennishåb er en sejr fra OL-plads
Dansk bordtennishåb er en sejr fra OL-plads

Vild succes: Lukas Graham slår ny rekord
Vild succes: Lukas Graham slår ny rekord

Schweizere tilbyder vægtløs rumoplevelse i passagerfly
Schweizere tilbyder vægtløs rumoplevelse i passagerfly

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Nikolaj Jacobsens mareridt: 'Det er...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx