Af Niels Pedersen - 04/09-17 21:02

Babysitteren faldt i søvn - så tog han børnene og gav hende en straf, hun sent vil glemmeBabysitteren faldt i søvn - så tog han børnene og gav hende en straf, hun sent vil glemme

Babysitteren faldt i søvn på sofaen, så børnene på tre og fire år var overladt til sig selv.

storybild

Modelfoto. (Billede: IRIS)

Christopher Soares blev noget chokeret, da han en dag måtte vende hjem fra arbejde for at hente nogle papirer, han havde glemt. På sofaen fandt den amerikanske far babysitteren Sarah i dyb søvn, mens børnene på tre og fire år var overladt til sig selv. Da besluttede Christopher Soares at give den sovende babysitter en straf, hun sent vil glemme.

Det skriver flere amerikanske medier, herunder Nifymag.com og Viralthread.

Først tog han et billede af den sovende babysitter, og derefter tog han sine to små børn med sig - uden at Sarah opdagede noget. Men det var kun første akt i den hævn, børnenes rasende far udtænkte.

Da Sarah vågnede, fik hun sig noget af et chok. Børnene var væk, og hun anede ikke, hvor de var. Hun greb straks telefonen og ringede til Christopher Soares.

Men han besvarede ikke opkaldet.

I stedet spurgte han i flere sms-beskeder Sarah, om alt var ok derhjemme - uden at nævne sin 'kidnapning' af børnene med et eneste ord. Man kan næsten mærke panikken i Sarahs fingre, da hun indtrængende bad Christopher om at ringe til hende. Men først efter at han havde presset hende for et svar, indrømmede Sarah, at hun ikke vidste, hvor børnene var.

Ifølge Christopher Soares løj babysitteren også, da hun fortalte, at hun havde ringet til politiet.

'Ifølge politirapporten ringede Sarah (efternavn udeladt, red.) ikke til politiet, før hun vidste, at jeg havde børnene i min varetægt og fortalte hende, at politiet var blevet involveret i sagen, næsten to timer efter at jeg havde taget dem,' skriver Christopher Soares i et Facebook-opslag, som MX har valgt ikke at bringe, idet hele babysitterens navn fremgår af teksten.

'I min optik var mine børn blevet væk, og du havde ingen ide om, hvor de var, men det eneste, du gjorde, var, at forsøge at redde din egen røv! Du er patetisk og fortjener ikke at holde opsyn med nogens børn,' fortsætter den rasende far.

Christopher Soares' to børn kom ikke noget til, mens babysitteren sov i sofaen. Nu truer han hende med sagsanlæg.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Netsupermarked bløder: Kassen er helt...
bt.dk
Trend får turister til at blæse på...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx