Af - 24/05-14 18:55; Opdateret: 25/05-14 11:09

22-årig jomfru myrder seks: Filmede forinden denne skræk-video22-årig jomfru myrder seks: Filmede forinden denne skræk-video

Det var den 22-årige Elliot Rodger, der i morges dansk tid dræbte seks universitetselever i Santa Barbara. Dagen før skyderiet lagde han en skræmmende video på YouTube.

Elliot Rodger lagde denne video på sociale medier dagen før sin ugerning.

Tidligt i morges dansk tid blev seks personer dræbt nær University of California i Santa Barbara, USA. Flere amerikanske medier hævder nu at kende navnet på drabsmanden, som også selv døde under drive by-skyderiet, der foregik fra en sort BMW.

Ung jomfru-massemorder var søn af Hollywood-instruktør
Ung jomfru-massemorder var søn af Hollywood-instruktør


Gerningsmanden er den 22-årige studerende Elliot Rodger, der fra sin bil foretog angreb i alt ni steder omkring University of California. Han blev fundet dræbt i sin bil efter en skududveksling med politiet, men det er endnu uvist, om han døde af politiets kugler eller efter selvmord.

Elliot Rodger lagde for få dage siden en skræmmende video ud på flere sociale medier med titlen 'Elliot Rodger's Retribution (straf)'.

Her fortæller han blandt andet om sin ensomhed og om sin foragt over for det modsatte køn, som han beskylder for at foretrække 'modbydelige umennesker' frem for ham selv.


Elliot Rodger understreger samtidig, at han på trods af sine 22 år stadig er jomfru, og at han aldrig har kysset en pige. Det vil han hævne, siger han i videoen.

- College er den tid, hvor alle prøver sig af med sex, sjov og fornøjelse. Men i de år har jeg måttet rådne op i ensomhed. Det er ikke fair. Pigerne har aldrig været tiltrukket af mig. Jeg forstår ikke, hvorfor I ikke er tiltrukket af mig. Men jeg vil straffe jer for det.

- Jeg har tænkt mig at tage ind på det hotteste sorority house (kvindelig studenterforening, red.) på USCB (University of California Santa Barbara, red.) og slagte hver eneste forkælede, arrogante og blonde tøjte, som jeg ser. Alle de piger, som jeg altid har ønsket mig så meget … I vil endelig få at se, at jeg i sandhed er den ægte alfahan, lyder de skræmmende budskaber i videoen.


Politiet har efterfølgende udtalt, at de drager en sammenhæng mellem videoen og gerningsmanden:

- Vi har skaffet både videomateriale og tekster, der tyder på, at den her grusomhed er en overlagt handling fra en massemorder, siger en talsmand fra politiet i Santa Barbara.

Flere internationale medier fortæller, at den afdøde gerningsmand er søn af tv-produceren Peter Rodger, som blandt andet har været med til at lave ungdomsfilmene 'The Hunger Games'.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Annette Heick: Dengang jeg var...
bt.dk
70-årige Erik raser over grådige...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død: Faldt om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx