Af - 27/04-15 08:53; Opdateret: 27/04-15 09:03

Piger fængslet i Rusland for at twerkePiger fængslet i Rusland for at twerke

Tre kvinder er blevet idømt fængsel for 'erotisk og sexet' dans. Se dansen her.

storybild

Hvad er der galt med dette billede? Det kan du se i artiklen. (Billede: Screenshot/youtube)

Er det okay at twerke i en musikvideo? Ja

Er det okay at twerke foran et mindesmærke for de faldne under Anden Verdenskrig? Nej

Sådan kan man tolke en sag fra Rusland, hvor tre kvinder er blevet idømt mellem 10 og 15 dages fængsel for en musikvideo, hvor de ses twerke foran mindesmærket.

Russisk motorcykelbande får forbud mod at krydse Polen
Russisk motorcykelbande får forbud mod at krydse Polen

Pigerne, hvoraf den ene er 19 år og de to andre i deres 20'ere, blev dømt for hooliganisme, ligesom det var tilfældet med to medlemmer af punk bandet Pussy Riot. Ifølge anklagerne var deres dans for 'erotisk og sexet' lokationen taget i betragtning.

Det skriver nyhedsbureaet AP.

Vitaly Milonov fra St. Petersborg, der er kendt for at skabe grundstenene i Ruslands heftigt kritiserede anti-homolov, er lykkelig for udfaldet.

- Næste gang, ja undskyld mig, vil en eller anden hjernedød hun-ged formentlig tænke sig om en ekstra gang, siger han til nyhedsbureauet FlashNord.

Se den lidt for frække dans herunder:


Der er seks kvinder, som optræder i videoen, men to andre dømte slipper for fængselsstraf grundet dårligt helbred, mens den sidste er mindreårig. I stedet - lyder det fra anklageren i Novorossiysk - vil man forsøge at sigte den mindreårige piges forældre for 'at fejle med at opildne til en fysisk, intellektuel, mental, spirituel og moralsk udvikling af et barn', lyder det.

Danse-skandalen er den anden, der rammer Rusland på ganske kort tid. En flok skolepiger skabte ramaskrig på YouTube, da de twerkede i en Peter Plys-dans.

Den 'skandaløse' opførsel betød, at danseskolen blev midlertidigt lukket, mens samtlige af områdets danseskoler måtte tjekkes.

TV: Her er teenage-twerking-videoen, der ryster Rusland
TV: Her er teenage-twerking-videoen, der ryster Rusland

LÆS OGSÅ: NU ER DET NOK: Rusland bandlyser kritiske memes

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx