Af - 07/05-15 11:52

Godt nyt for alle mænd: Drop fitness: Kvinder vil have en dad-bodGodt nyt for alle mænd: Drop fitness: Kvinder vil have en dad-bod

En amerikansk kvindes blogindlæg om de såkaldte dad-bots har sat godt og grundigt gang i de sociale medier.

Bildstrecke im Grossformat »

Her er et par eksempler på dad-bods. Se flere i artiklen og læs, hvorfor kvinder er vilde med dem.

Maven skal ikke have sixpack, men den skal heller ikke være for tyk. Og så skal man fremstå med en krop, der ligger et sted i mellem veltrænet og kvapset. Sådan kan man beskrive en dad-bod.

Man kan også gøre det som den amerikanske kvinde Mackenzie Pearson, der beskriver ham som typen der "en gang i mellem går i fitness, men som også drikker igennem i weekenderne og kan lide at spise otte pizzaslices på en gang."

Hun skrev i sidste uge et indlæg i The Odyssey, hvor hun fortæller verden, hvorfor kvinder godt kan lide de såkaldte dad-bods, og ifølge Buzzfeed har den taget de sociale medier med storm, og de flyder over med billeder og hyldester til 'far-kroppen', som vil være den direkte oversættelse af 'dad-bot'.


TV: De blev stillet samme spørgsmål – deres forskellige svar vil røre dig dybt
TV: De blev stillet samme spørgsmål – deres forskellige svar vil røre dig dybt

Mackenzie Pearson giver i sit indlæg flere forskellige grunde til, hvorfor kvinder godt kan lide den knap så veltrænede mand. Det er blandt andet fordi, at kvinder bliver usikre på sig selv, når de er sammen med en lidt for flot fyr, og at de helst selv vil være den lækre i et forhold.

Metroxpress har spurgt sexolog Joan Ørting, om Mackenzie Pearsons grunde giver god mening, og det mener hun, at de gør:

- Hvis manden går mere op i udseendet end kvinden, har han også mere fokus på det, der er galt med hende, og så vil hun ikke kunne føle sig lækker. Kvinden vil netop gerne være den smukke i forholdet, så hun vil hellere have en mand, der er mere afslappet med sit udseende, siger hun.


TV: Hold så KÆFT med de dyrekort!
TV: Hold så KÆFT med de dyrekort!

Joan Ørting er dog ikke enig, når Mackenzie Pearson skriver, at det er bedre at kramme og lægge tæt med en dad-bod frem for en veltrænet fyr, fordi "ingen vil sove sammen med en sten."

Sexologen mener ikke, at mandens krop har nogen betydning på det punkt. Hun tror i langt højere grad, at det, som kvinder finder tiltrækkende ved de såkaldte dad-bods, er, at de hviler i sig selv.

- Har man en fejl på sin krop, så kigger man efter det samme hos andre. Og når man synes, at ens egen krop skal fixes, så hviler man ikke i sig selv. Men hvis en mand tør at vise sin mave frem og har det afslappet med sig selv, så kan vi kvinder også have det, siger Joan Ørting.

I den seneste uges tid er de sociale medier da også været fyldt med afslappede mænd, der tør vise maven frem. På Instagram er brugeren 'CollegeDadBods' med mere end 13.700 følgere blevet ret populær, og på Twitter er der masser af billeder under #dadbod.

Thomas Skov om alkohol: Pres når man ikke vil svine kroppen til
Thomas Skov om alkohol: Pres når man ikke vil svine kroppen til

"Yo Ho Yo Ho it's a Dad Bod life for me!" - #piratelife #surrenderthebooty thanks for the share @cofckappasigs @b_dubo @marykohn

A photo posted by CollegeDadBods™ (@collegedadbods) onSe Carlsbergs geniale modsvar til omstridt fitnessreklame
Se Carlsbergs geniale modsvar til omstridt fitnessreklameLÆS OGSÅ: TV: Blogger ændrer drastisk på sin krop for at vise hvor sindssyge vores kropsforestillinger er

LÆS OGSÅ: Mand vil sælge Bolia-sofa der 'kradser i røven': Her er møbelkædens svar

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet chokerer og forarger med...
bt.dk
Danmarks sejeste 11-årige? Tobias er...
bt.dk
Gravid tv-dommer måtte trække sig fra...
bt.dk
Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx