Af Webstud/AS - 02/11-17 11:16; Opdateret: 02/11-17 11:37

Chanel og Adidas klar med sneakers: - Kun én gang i livetChanel og Adidas klar med sneakers: - Kun én gang i livet

Da Coco Chanel for knap hundrede år siden lancerede Chanel, var det med ambitionen om, at luksustøj skulle være behageligt. Nu har det eksklusive brand lavet et par sko med Adidas, der netop lever op til den vision - ultimativ komfort og en skyhøj pris.

storybild

Louis Vuitton og Supreme teamede tidligere på året op og lancerede en kollektion, sandsynligvis den mest betydelige i streetwear-historien, der øjensynligt har inspireret andre modehuse til også at samarbejde med streetwear-brands.

Det skriver Highsnobiety.

Ikke desto mindre har parisiske Chanel og tyske Adidas slået pjalterne sammen og pyntet den amerikanske rapper Pharrell Williams sko, Human Race NMD, der er utrolig eftertragtet. Her ses han iført et par 'normale' grå NMD-sneakers:

LÆS OGSÅ: Pharrell skaber sneaker-regnbue for Adidas

NMD-modellen er blevet populær, fordi den er utrolig let, har en fleksibel, sok-agtig overdel, der fås i alverdens farver, og sidst, men bestemt ikke mindst, grundet den ekstremt behagelige Boost-sål, Adidas er blevet rost til skyerne for.

Nu kan sneakerfreaks, mandlige såvel som kvindelige, glæde sig til om små tre uger. Der udgives Chanel x Pharrell Williams x Adidas NMD 'Human Race' nemlig i Chanels pop-up-butik i Paris.

Den sort-hvide luksussko er faldet i manges smag, men den bliver svær at få fat på.

Skoenes overdele er prydet med Chanels navn og logo. Modsat tidligere NMD Human Race-modeller, der kostede 1500 kroner i butikker, er Chanel-skoen dyrere og har en savtakket undersål, der sørger for godt greb om underlaget.

Prisen? 7400 kroner hvis du køber dem i butikken den 21. november.

LÆS OGSÅ: 3D-printede Adidas-sneakers sælges til skyhøje priser

Adidas og Pharrell har udgivet en hel farvepalette af Human Racer. De fleste modeller er siden mindst tredoblet i pris, og en bordeauxfarvet model, der kun blev givet til Pharrells venner og familie, sælges til priser over 30.000 kroner.

Da Chanel er et af verdens mest eksklusive tøjmærker, forventes det, at prisen på Chanel x Pharrell Williams x Adidas i hvert fald fordobles, når efterspørgslen overstiger udbuddet. Det kan derfor blive en rigtig god, men dyr julegave.

LÆS OGSÅ: Dansk Adidas-boss erklærer krig: Kritiserer nye Nike-sneakers

En bruger tweeter 'Tag mine penge!' og kalder dem en 'once in a lifetime-shoe'. Twitter er fyldt med postive reaktioner, der beviser, at mange sneaker-freaks er enige, trods frygten for, at det bliver svært at få fat i Chanel-modellen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Louis kan ikke li' at få våde hænder...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Medie: Kongelig fartdjævel ræsede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx