Af - 12/07-16 12:24

2-årig pige har ligget i koma i to måneder: Nu kæmper forældrene for hendes liv2-årig pige har ligget i koma i to måneder: Nu kæmper forældrene for hendes liv

En toårig amerikansk pige har ligget i koma i to måneder. Nu vil lægerne slukke for respiratoren, men pigens forældre stiller sig imod.

Organisationen Life Legal Defense Foundation har delt denne video, hvor Mirrandas blodtryk og hjerterytme angiveligt stiger, mens hendes mor læser for hende.

For to måneder siden blev den toårige amerikanske pige Mirranda Grace Lawson lagt i koma, efter at en popcornkerne satte sig fast i hendes hals, så hun næsten blev kvalt.

I dag er Mirranda stadig bevidstløs, og lægerne ved Virginia Commonwealth University Health ønsker nu at slukke for respiratoren for endegyldigt at afklare, om hun er hjernedød.

Han slukkede for sin kones respirator: Så skete der et mirakel
Han slukkede for sin kones respirator: Så skete der et mirakel

Men det nægter pigens familie, der stadig tror på, at hun kommer sig, skriver AP.

Lægerne vil koble hende fra de maskiner, der holder hende i live, for at se, om hun begynder at trække vejret selv eller viser anden form for hjerneaktivitet.

Men pigens far, Patrick Lawson, mener, at en sådan test vil svare til at tage livet af hans datter.

- Vi føler, at Gud har fortalt os, at hun kommer til at vågne. Hun har noget at udrette i denne verden, siger han til AP.

Grædende slukkede de deres babys respirator - så skete miraklet
Grædende slukkede de deres babys respirator - så skete miraklet

Faderen medgiver, at situationen er alvorlig, men fastholder, at Mirranda viser tegn på bedring. Blandt andet hævder han, at hun behøver mindre medicin end tidligere, og at hendes blodtryk og puls stiger, når han sætter musik på, som hun godt kan lide.

- Hun er i bedring, og de siger, at hun burde få det værre. Jeg håber bare, at de vil tillade, at vi får hende ud herfra, udtalte han i torsdags ifølge avisen Richmond Times-Dispatch.


Hospitalet har imidlertid gjort det klart, at det ikke er muligt at fortsatte behandlingen hos forældrene, og har fastslået over for retten, at alle undersøgelser tyder på, at pigen er hjernedød.

- Det er en vanskelig situation. Mirrandas lægehold og alle involverede ønsker det bedste for Mirranda og hendes familie, lyder det i en udmelding fra Virginia Commonwealth University Health ifølge Richmond Times-Dispatch.

Sagen har allerede været ved retten, og her fik sygehuset medhold i, at testen kan gennemføres. Men forældrene ankede med det samme og betalte, hvad der svarer til 200.000 kroner i retsgebyr for at udsætte testen, så sagen kan tages op i højesteret til september, skriver Richmond Times-Dispatch.

Caspers opslag starter shitstorm mod diskotek: Dørmand tæskede mig i koma
Caspers opslag starter shitstorm mod diskotek: Dørmand tæskede mig i koma

Baby bliver født efter 108 dage i hjernedød mors mave
Baby bliver født efter 108 dage i hjernedød mors mave

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx