Af - 28/05-16 21:11; Opdateret: 29/05-16 16:00

YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakersYEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers

Kanye Wests sko med Adidas udbydes i fåtal, men efterspørges i hobetal. De er dyre og svære at få fat på, men hvilke Yeezys er egentlig de dyreste og mest sjældne? Få svaret her.

Bildstrecke im Grossformat »

Sommer, sol og sneakers. Godt vejr betyder flotte sko i gadebilledet, og man skal ikke gå mange gange ned af Strøget, for at spotte et par Yeezys.

Rapperen Kanye West har nemlig forført den internationale sneakerverden endnu en gang - først med sit samarbejde med Nike, og senest med konkurrenten Adidas.

Men selv om du måske tror du har det mest ‘rare heat’, så kan dine Yeezy Boost 350’ere slet ikke sammenlignes med historiske eksemplarer af den eftertragtede model.

YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas
YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas

Vi skal otte år tilbage, til dengang ingen nogensinde havde ligget i kø for et par ‘Yeezys’, men navnet blot var et rygte. Tilbage til 2008, under the Grammy Awards, hvor verden for første gang fik lov at kaste et blik på Kanyes knivskarpe kreation.

Kanye optrådte først med sit megahit "Stronger" iført et fuld LED oplyst outfit. Senere gik han på scenen igen, denne gang for at hylde sin nyligt afdøde mor, med nummeret "Hey Mama".

Snart begyndte internettet at opdage Wests spændende sneakers, og det afsløredes at det var hans egen signaturmodel i samarbejde med Nike - som den første rapper nogensinde. Her startede Yeezy-hypen.

Robotter stjæler Yeezy-sneakers fra din kurv
Robotter stjæler Yeezy-sneakers fra din kurv

I dag er de ikoniske Yeezy Grammys til salg. Hvis du har en ligeså stor fod som kreatøren, og samtidig kan smide en tredjedel af en million kroner, så kan skoene netop nu blive dine på eBay - du får et par enestående sko, og garanteret en helt masse blikke på Strøget.

LÆS OGSÅ: Glad for Yeezy og fodbold? Så er det her måske noget

LÆS OGSÅ: Kanye West ændrer titlen på sit album igen, igen, igen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
'Mette Frederiksen, du må aflive et...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx