Af - 04/06-16 20:59

Disse kvinder sender nøgenbilleder, hvis man lover én tingDisse kvinder sender nøgenbilleder, hvis man lover én ting

Kvinderne lover dig et personligt nøgenbillede direkte i indbakken.

storybild

En gruppe amerikanske kvinder lover at kvittere med nøgenbilleder, hvis man sender dem et besked fra valgboksen, hvor man stemmer på en anden end præsidentkandidaten Donald Trump.

Det skriver Motherboard.

Det kræver blot et billede fra et amerikansk valgsted og at man uploader billedet til Instagram-gruppen Tramps against Trump (tøjter imod Trump red.). En gruppe, der for øjeblikket er lukket ned af det sociale medie. Nu huserer de afklædte aktivister på Snapchat under navnet 'trampsxtrump.'

For kvinderne, der bekæmper den kontroversielle Trump med nøgenhed, så er det ligegyldigt, hvem man ellers stemmer på - så længe, at man stemmer, og at krydset ikke bliver sat ved Trump.

Clinton: Trumps udenrigspolitik er farlig for USA
Clinton: Trumps udenrigspolitik er farlig for USA

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

- Vi bruger nøgne mennesker på internettet for at gøre en forskel og få folk engageret i noget, siger bagkvinden, der er sexarbejder og går under navnet Jessica Rabbit til Motherboard.

De frivillige, der lægger hud til de mange nøgenbilleder er ligesom 'Jessica Rabbit' prostituerede. Gruppen er inspireret af et lignende canadisk initiativ, der hed Sluts Against Harper, der var kæmpede for at holde en upopulær politiker, Stephen Harper, fra embedet som statsminister i Canada. Det kan ikke vides, om den nøgne aktivisme gjorde udslaget for, at Justin Trudeau løb med sejren til det canadiske valg.

Nu laver kvinderne så en amerikansk pendant, der går alternativt til værks i kampen mod Trump, der flere gange har luftet at være imod fri abort, og af flere beskyldes for at være kvindefjendsk.

Matematikgeniet Hawking mangler en formel for Trumps succes
Matematikgeniet Hawking mangler en formel for Trumps succes

- Hvem end, der bliver præsident vil have en direkte indvirkning på, hvad vi kan, og ikke kan gøre med vores kroppe, og hvordan lovgivningen for vores arbejdsområde bliver. For sexarbejdere er det et meget vigtigt valg, siger Jessica Rabbit ifølge Motherboard.

Initiativtagen til canadiske Slut against Harper, Jessica Simps, spår kampen imod Trump til at være lovende.

- Ingen elsker nøgenbilleder mere end amerikanerne, de har sådan en hyperseksualiseret pornokultur, siger hun ifølge Motherboard.

Trump afviser Sanders-debat:
Trump afviser Sanders-debat: "Jeg mødes kun med vindere"

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

LÆS OGSÅ: Trump vil satse på olie og kul og fjerne snærende bånd

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx