Af - 13/08-16 09:28

Folk raser over dette billede af en 12-årig pigeFolk raser over dette billede af en 12-årig pige

Kan du forstå vreden?

storybild

Efter en amerikansk familie lagde et billede ud på facebook af deres datter, der poserer med en død giraf, er de blevet overstrømmet med vrede kommentarer fra folk, der raser over at en kun 12-årig pige render rundt og skyder hjælpeløse dyr i Afrika.

Familien Gourdin havde været på jagtrejse i Afrika, hvor de havde nedlagt flere dyr. Efterfølgende tog de billeder af familiemedlemmerne, der stod med store selvtilfredse smil sammen med de døde dyr, hvorefter de lagde dem ud på Facebook.

Løven Cecil: Safari-leder slipper ikke for retssag
Løven Cecil: Safari-leder slipper ikke for retssag

- Jeg er ked af, at dine forældre ikke har lært dig at have respekt for dyr, lyder en af de mange kommentarer, der er især er rettet mod den 12-årige Aryanna Gourdin.

Andre kan godt acceptere, at man går på jagt, hvis det er for at skaffe mad, men mener samtidig, det er helt forkert at slå majestætiske dyr ihjel bare for at posere med deres døde kroppe.

- At være stolt af at nedlægge et dyr er én ting, men det her billede viser, at det intet har at gøre med jagt. Der er forskel på at skyde et rådyr for at få kød til din familie, og så at dræbe en giraf for at posere med dets hjerte, lyder en af de mange vrede kommentarer.

Odense Zoo's største hun-giraf er blevet aflivet
Odense Zoo's største hun-giraf er blevet aflivet


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx