Af - 16/10-16 18:22

24-årig kvinde deler sin vej til at tabe 35 kilogram24-årig kvinde deler sin vej til at tabe 35 kilogram

Hun brugte én simpel metode ved alle måltider

Bildstrecke im Grossformat »

En 24-årig skotsk kvinde har tabt knap 35 kilogram ved hjælp af at dele samtlige sine måltider på de sociale medier.

Slankelæge hylder metoden.

Det skriver Independent.

Den 24-årige Ashleigh Munn fra Skotland havde i forbindelse med sin graviditet givet sig selv lov til at give los, når det kom til fastfood. Den sidste tid op til fødslen gik hun med krykker, da hendes hofte var skredet sammen. Badevægten talte sit tydelige sprog med en vægt på omkring 100 kilogram.

De 3-5 kilo du prøver at tabe betyder ingenting
De 3-5 kilo du prøver at tabe betyder ingenting

Efter at have født datteren Mya, fik den nybagte mor dårlig samvittighed, og mente, at det var svært for hende at prædike overfor barnet, at hun skulle spise ordentligt, hvis forældrene ikke selv gjorde det.


Derfor begyndte hun at følge en slankeguru på Instagram, og blev selv bidt af de lækre videoer med opskrifter og inspiration.

- Der gik ikke lang tid, før jeg blev bidt af at kommentere på andre folks fantastiske måltider, spørge ind til, hvordan de havde lavet dem og prøve alt muligt selv. Det var der, jeg besluttede mig for at lave Instagram til min egen maddagbog, siger hun overfor Huffington Post.

Hun dokumenterede derfor alle sine måltider på Instagram for at stå til regnskab overfor sine følgere. Desuden gav det hende et overblik over, hvor meget hun egentlig fik indtaget i løbet af en dag.

Fitness-blogger anklages for at photoshoppe barselsbilleder
Fitness-blogger anklages for at photoshoppe barselsbilleder

Fremgangsmåden med et hurtigt billede af morgenmad, snack eller frokost sørgede for, at hun huskede at spise frisk frugt og grønt, og at hun lavede maden hjemmefra. Ifølge Twitter er hun for nyligt også blevet vegetar. I dag har hun tabt 35 kilogram.

Ideen om at føre dagbog over sin mad er en god idé. Det mener Victoria Catenacci, der er læge og assisterende professor ved Sundhedsfagligt Fakultet hos University of Colorado i USA. Metoden kan nemlig give et godt overblik.

Sådan tabte Natalie 58 kg på halvandet år
Sådan tabte Natalie 58 kg på halvandet år

- Folk forstår ikke, hvor mange kalorier, de indtager fra energiholdige drikkevarer og snacks, og det kan være en let måde at gribe ind, og mindske indtaget af kalorierm, siger slankeeksperten overfor WebMD.

Efter at have fået et godt forspring i forbindelse med kosten, så har det åbnet op for, at den 24-årige mor kunne komme i endnu bedre form.

Dette trick lader dig droppe slankekuren
Dette trick lader dig droppe slankekuren

- Nu, hvor jeg har lært at lave mad, så tager jeg i fitnesscentret, dyrker yoga og jeg kan løbe eller gå med Mya og David (husbonden red.) - og så har jeg det godt med mig selv, siger hun overfor Huffington Post.

Nedenfor kan du se Ashleighs forvandling

LÆS OGSÅ: For et år siden så Mette sådan ud - så begyndte hun det VILDESTE vægttab

LÆS OGSÅ: Amalie har lavet et vildt vægttab siden fødslen

LÆS OGSÅ: TV: Timpelapse-video viser en mors utrolige vægttab

LÆS OGSÅ: Derfor skal du spise chokolade, ost og rødvin, hvis du vil tabe dig

LÆS OGSÅ: Tabte 64 kilo på otte måneder: 'Nu flokkes pigerne om mig'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx