Af - 01/10-16 19:32

Til denne fest dyrker folk så meget sex, at vagter skal holde folk adskiltTil denne fest dyrker folk så meget sex, at vagter skal holde folk adskilt

Når mørket falder på, smider folk hæmningerne, men det skal vagter nu sætte en stopper for.

Bildstrecke im Grossformat »

Den årlige Oktoberfest i München er i fuld gang, men for nogle af deltagerne er det ikke nok at drikke en masse øl.

De senere år har den berømte bakke 'Kotzhügel' lagt græs til flere explicitte sexscener, hvor gæster har dyrket forskellige former for sex i fuld offentlighed, men det vil ledelsen bag festivallen nu have sat en stopper for.

De har derfor indsat et vagtværn, der skal bryde ind, når folk begynder at dyrke sex på bakken, der ligger i forlængelse af ølteltene, og som egentlig skulle bruges til at hvile sig på, når promillen var blevet for høj.

- Jo mørkere det bliver, desto mere hæmningsløs bliver sexlysten, siger 32-årige Eric Medger, der er ansat til at patruljere bakken, til Bild.

Han har ingen problemer med at adskille de par, der ikke kan holde fingrene fra hinanden.

- Når et par går i gang, griber vi selvfølgelig ind, siger vagten til Bild.

Sidste år dukkede der billeder op af flere par, der dyrkede åbenlys oralsex på bakken, men forhåbningen er, at vagterne kan stoppe den slags i år, fordi det giver den verdens berømte festival et dårligt image.

Men selvom der også har været fuld gang i den i år, så har politiet endnu ikke modtaget nogle anmeldelser om blufærdighedskrænkelser.

- Selvfølgelig kan politiet ikke være alle steder hele tiden, men indtil videre har vi endnu ikke haft en eneste anmeldelse om blufærsighedskrænkelse, siger Oktoberfests talsmand, Gottfried Schlicht.

LÆS OGSÅ: Oktoberfest er i gang under skærpet sikkerhed

LÆS OGSÅ: Så flyder øllet ved Münchens Oktoberfest

LÆS OGSÅ: München i migrantkrise gør klar til Oktoberfest

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx