Af Julie Laurs Bundgaard - 18/01-18 10:06

Dj lovede, at han IKKE havde været utro - overvågningsbilleder viste noget helt andet Dj lovede, at han IKKE havde været utro - overvågningsbilleder viste noget helt andet

Av, av, av

storybild

Alex Pall (tv) udgør sammen med Drew Taggart den amerikanske DJ duo The Chainsmokers. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

32-årige Alex Pall, som de fleste kender som halvdelen af den amerikanske DJ duo, The Chainsmokers, er blevet afsløret i at være sin kæreste utro.

Det skriver Daily Mail, som også bringer 'de fældende beviser'.

Tirsdag offentliggjorde Alex Palls kæreste gennem fire år, Tori Woodward, videoer af DJ'en, der kysser en anden kvinde, på sin Instagram.

Videoerne, der stammer fra et overvågningskamera, viser tydeligt den 32-årige DJ, der kysser en blond kvinde, mens begge hans hænder er solidt placeret på hendes bagdel.

'De vil kigge dig i øjnene og fortælle, at de elsker dig. Så knuse dit hjerte uden at blinke', skriver Tori Woodward i en kommentar til videoen.

Til en anden video, der viser samme scenario fra en anden vinkel, skriver den 26-årige amerikaner: 'Mænd er skrald. Glem aldrig det'.

Tori Woodward og Alex Pall har været kærester i fire år:

here's something to look at that isn't game of thrones

Et opslag delt af Tori Woodward (@toriwoodward) den

Videoerne, som Tori Woodward offentliggjorde på sin Instagramstory, blev fjernet af Instagram, fordi de 'ikke fulgte det sociale medies retningslinjer'. Den 26-årige amerikaner synes dog at mene, at Alex Pall har haft en finger med i spillet.

Senere på aftenen offentliggjorde hun nemlig et screenshot af hendes telefonskærm, som viser, at videoerne er blevet fjernet, hvortil hun skrev: 'Han tager det som en mand'.

Har ikke sagt undskyld

Hvordan Tori Woodward er kommet i besiddelse af overvågningsbillederne, melder historien ikke noget om, men den 26-årige amerikaner er ikke bleg for at indvie offentligheden i private detaljer fra samtalen, der udsprang af videoerne.

'Efter flere timer, hvor jeg tiggede og bad ham om at være ærlig, lykkedes det mig at få ham til at bekræfte, at det ikke er første gang, han har været mig utro,' skrev hun på sin story på Instagram.

Hun påstår desuden, at Alex Pall skulle have forsvaret sig med, at fordi mange andre mænd er deres kærester utro, er det ikke så slemt, at han også har været det.

'Det måske mest fantastiske er, at han ikke engang har undskyldt,' skriver hun.

Ifølge Tori Woodward gjorde Alex Pall alt, hvad der stod i sin magt, for at forhindre sin nu ekskæreste i at dele videoerne. Et ønske hun ignorerede, fordi hun ønsker, at mænd skal holdes ansvarlige for deres 'modbydelige opførsel'.

'Jeg værdsætter virkelig de søde beskeder, jeg har fået. Jeg kan komme videre i livet nu den tilfredsstillelse, at jeg har frigjort mig selv fra forfærdelig person, og jeg opfordrer alle andre i en lignende position til at kende sit værd og gøre det samme,' slutter hun sine opslag på Instagram.

Her kan du se billeder af parret, inden deres forhold sluttede på dramatisk og meget offentlig vis.

the least drunk photo I could find #AtotheE

Et opslag delt af Tori Woodward (@toriwoodward) den

you can run but you can't hiiiide

Et opslag delt af Tori Woodward (@toriwoodward) den

here's something to look at that isn't game of thrones

Et opslag delt af Tori Woodward (@toriwoodward) den

I could not be more proud of you now come home and kiss me u fool

Et opslag delt af Tori Woodward (@toriwoodward) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx