Af Laura Rode Nygaard - 25/09-17 21:46

Undrede sig over kollegas opførsel under flyvning: SAS-medarbejder meldt til politietUndrede sig over kollegas opførsel under flyvning: SAS-medarbejder meldt til politiet

Ved du noget om sagen, og har du foto eller video? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

storybild

Arkivfoto. (Billede: TT NEWS AGENCY)

Ved du noget om sagen, og har du foto eller video? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

En medarbejder hos SAS er blevet meldt til politiet, efter kollegaerne mistænkte vedkommende for at være fuld under en flyvning. Det skriver Aftonbladet.

Den ansatte var mødt på arbejde for at servicere flyets gæster under en flyvning fra Hong Kong til lufthavnen Arlanda uden for Stockholm mandag eftermiddag, men undervejs begyndte det resterende kabinepersonale at undre sig over kollegaens opførsel og mistænkte vedkommende for at være fuld.

Og da det tilkaldte politi mødte op i Arlanda og bad den ansatte blæse i ballonen, blev mistanken bekræftet, da den ansatte blev testet positiv.

SAS bekræfter forløbet over for Aftonbladet.

»Vi ser meget alvorligt på det her, da vi har en streng alkoholpolitik som siger, at du skal have haft en promille på nul i mindst otte timer inden en flyvning. Sikkerheden for vores medarbejdere såvel som passagerer har altid topprioritet,« siger pressemedarbejder hos SAS Fredrik Henriksson.

Politiets alkometer er kun vejledende, og det skal nu via en blodprøve slåes fast, hvorvidt medarbejderen var påvirket af alkohol under flyvningen. Først herefter kan SAS sige, hvad der skal ske i sagen. Er testresultatet positivt, kan den ansatte dog godt forberede sig på en fyring, lyder det fra SAS.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny OL-skandale: Endnu en atlet taget...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Jamie Talbot fra X Factor: Sådan er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx