Af - 10/09-16 08:03

Vild fanteori kan vende hele din opfattelse af 'Grease'Vild fanteori kan vende hele din opfattelse af 'Grease'

Det forklarer en helt masse.

storybild

En tre år gammel teori om filmklassikeren 'Grease' har atter fået liv og deles lige nu på livet løs af både fans, skeptikere og underholdningsmedier.

Teorien er enkel og lyder: Filmen hovedpersoner er døde.

Den teori kan give mening næsten uanset, hvilken titel den presses ned over, men her er argumenterne for, at den passer på filmen, der gav os evergreens såsom 'You Are the One That I Want' og 'Summer Nights':

Sandy lider druknedøden

Filmens første scene foregår på en strand, hvor de to hovedpersoner har en romantisk stund. Eller er Sandy i virkeligheden alene og ved at dø af drukning, mens hun forestiller sig, hvordan den perfekte sommer kunne have set ud:

- Jeg har haft mit livs bedste sommer og nu må jeg afsted, siger hun til Danny, da de står på stranden og kysser - farvel?

Det mener en bruger på Reddit, der har sparket gang i teorien.

Danny lider druknedøden

En anden bruger foreslår, at det i virkeligheden er Danny, der er døende, efter at have forsøgt at redde Sandy. Sandy er et navn han opfinder, fordi de befinder sig på en sand(y)strand. Han forestiller sig et liv, hvor han møder sit livs kærlighed, bygger sin drømmebil, besejrer sin fjende og består high school.

Graviditeten, der kom og gik

Uanset om kun den ene eller begge filmen hovedpersoner viser sig at være lyder et andet argument, at de begge drømte om den perfekte verden: En verden, hvor den gravide Rizzo ikke skulle være mor som teenager, og nørderne kunne blive optaget på skolens sportshold.

Den flyvende bil

Til slut i filmen tager Sandy og Danny afsted i en flyvende bil. Behøver vi sige mere?

Her på redaktionen ved vi godt, hvad vi tror.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx