Af Amalie Abildgaard - 08/10-17 14:22

24-årig stoppet i rutinetjek: Da betjentene så hvad han gemte, fik de travlt 24-årig stoppet i rutinetjek: Da betjentene så hvad han gemte, fik de travlt

Politiet var virkelig heldige, da de for nylig standsede en tilfældig bil.

Pistol fundet i bil

Det er ikke unormalt, at politiet foretager rutinetjek af bilister, hvor de tjekker indregistrering, kørekort og lovlig forsikring.

Men hvad der er knap så normalt er, at politiet finder noget, der kan sende føreren 15 måneder i fængsel. Ikke desto mindre var det tilfældet i London. Det skriver Metropolian Police i en pressemeddelelse.

24-årige Shafak Abbas fra den engelske hovedstad blev nemlig stoppet i et regelmæssigt tjek, hvor politiet først fandt en pistol på gulvet i førerhuset. Men sagen udviklede sig yderligere, da de herefter fandt en 26-årig kvinde i bagagerummet.

Den 24-årige mand blev i fredags idømt 15 måneders fængsel for kidnapning af kvinden, samt overtrædelse af våbenloven ved retten i London efter en fire dages retssag.

Anklagemyndigheden havde ifølge pressemeddelelsen let ved at bevise, at manden var skyldig, da politiet var iført kropkameraer, da de gennemsøgte bilen. På den måde kunne de tydeligt vise i retten, hvad de fandt i bilen, da hændelsen udspillede sig den 18. april.

Politiet har offentliggjort en lille bid af den video, de tog dengang, men har dog valgt at undlade at vise kvinden, fordi de ønsker at beskytte hendes identitet.

Ifølge Metropolitan Police i London var den 24-årig mand meget undvigende, da han blev stoppet af politiet. Men da de fandt pistolen, krøb Shafak Abbas til korset og fortalte, at der lå en kvinde omme bag i.

Han forklarede også, at det var en kvinde, som han kendte. Da politiet åbnede bagagerummet, fandt de kvinden grædende og bange.

Udover fængsling har Shafak Abbas desuden fået frataget sit kørekort frem til 2021.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Nye detaljer om det uhyggelige...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Forskere har fundet verdens vildeste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx