Af BERIT HARTUNG - 17/04-17 20:59

UPS: Her er Trump ved at begå kæmpe-brøler - bliver reddet af konenUPS: Her er Trump ved at begå kæmpe-brøler - bliver reddet af konen

Den amerikanske præsident havde nær glemt at lægge hånden på hjertet under afspilningen af nationalhymnen.

storybild

Trump huskede - med hjælp fra konen - at tage sig til hjertet. Men han slipper ikke for at blive gjort til grin på nettet endnu en gang. (Billede: Scanpix)

Den amerikanske præsident havde nær glemt at lægge hånden på hjertet under afspilningen af nationalhymnen til det årlige påskearrangement i Det Hvide Hus. Trump kan dog takke sin kone for, at han fik hånden på brystet i sidste øjeblik.

Mandag var det nye amerikanske præsidentpar for første gang værter ved det traditionsrige påskearrangement i Det Hvide Hus, hvor flere tusinde børn fra alle USAs 50 stater fik chancen for at komme helt tæt på præsidenten og hans kone og fejre påsken sammen med dem.

Det var præsidentfruen Melania Trump, der var værtinde for Trump-parrets første påskearrangement, som er en stor ting 'over there.'

Demonstranter forlanger at se Trumps selvangivelse
Demonstranter forlanger at se Trumps selvangivelse

Men det var ikke den nye førstedames smukke rosa kjole, der løb med opmærksomheden. Ej heller hendes højtlæsning for de fremmødte børn, deres æggeløb på plænen foran præsidentboligen eller øjeblikket, hvor præsidentparret satte sig ned blandt ungerne og malede påskeæg og ditto harer.

Det gjorde derimod det øjeblik, hvor det unægtelig så ud til, at Melania Trump gav sin mand et diskret puf, da han øjensynligt glemte at lægge højre hånd på sit hjerte, da nationalmelodien begyndte.

Donald Trump holder sin gæstebog lukket for verden
Donald Trump holder sin gæstebog lukket for verden

Knap havde præsidentparret forladt balkonen med deres søn Barron, før Twitter kogte over med bemærkninger, videoklip og sjove memes af de få sekunder, hvor det så ud som om, at Melania Trump redder sin mand fra at gøre en noget uheldig figur.


'So much for 'America first', lyder en tør kommentar i New York Daily News med henvisning til den nye præsidents mantra om at tænke på USA og amerikanerne før alle andre.

Sur smiley til køkken på Donald Trumps Mar-a-Lago
Sur smiley til køkken på Donald Trumps Mar-a-Lago

Andre gør sig også morsomme over, at det er Trumps kone, Melania, der er født og opvokset i Slovenien, der må huske ham på at vise sin respekt over for flaget og nationalmelodien.


Enkelte mener, at Trump leder efter sit hjerte, mens en anden minder om, hvordan den forrige præsidentfrue måtte kalde sin mand til orden, da han hyggede sig med den daværende danske statsminister i Nelson Mandelas begravelse.


Trump vil styrke Nato-samarbejde efter møde med Stoltenberg
Trump vil styrke Nato-samarbejde efter møde med Stoltenberg

Påskearrangementet i Det Hvide Hus går helt tilbage til 1878, men i år har det været imødeset med en vis spænding, da den nye administration ifølge de amerikanske medier kom lidt sent i gang med planlægningen.

Samme dag, som Trump og Førstedamen hyggede sig med børn og påskeæg, kunne præsidenten læse i en ny Gallup-måling, at kun 45 procent af amerikanerne tror på, at Trump vil holde sine valgløfter.

Trump har allerede haft problemer med at indfri løfterne om at afskaffe sundhedsreformen Obamacare og gennemfører sit meget optalte indrejseforbud.

LÆS OGSÅ: Trump afslører nyt om minutter inden angreb mod syrisk base

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært går imod sit eget parti...
bt.dk
Kæmpe nedtur for Jamie Oliver:...
bt.dk
Premier League-spillere ville stjæle...
bt.dk
Tv-kokken Jamie Oliver i knæ: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx