Af - 01/09-16 20:58

TV: Hund fanget i betonmur - se det rørende smil, da den bliver reddetTV: Hund fanget i betonmur - se det rørende smil, da den bliver reddet

En hund endte i en forfærdelig knibe, da den fik sit hovede låst fast i en betonmur. Heldigvis kom hjælpen til undsætning.

Hunden er menneskets bedste ven, og denne rørende video beviser, at venskabet er gensidigt. I videoen ses borgere redde en hund, der sidder fast i en mur til en kanal, i det sydamerikanske land Peru. Det skriver Daily Mail.

De lokale fra byen San Martin starter med at give hunden vand og mad, indtil de kan udtænke en plan til at få den ud af cementen.

Mænd skar halsen over på hund: Viste det hele på Snapchat
Mænd skar halsen over på hund: Viste det hele på Snapchat

Først prøver de at skovle jorden under hundens hals, men ender med at bruge en boremaskine til at frigøre den stakkels hund, der endelig kan trække sit hovede ud.

Tre-årig bidt ihjel af familiens farlige hund
Tre-årig bidt ihjel af familiens farlige hund

Den hvide hund, der fik kælenavnet Nikki af hendes redningsmænd, ledte efter mad i kanalen, da hun fik hovedet i klemme i cementen. Nu håber redderne at finde et nyt hjem til Nikki, som heldigvis kom uskadt ud af den pinefulde situation.

Se videoen i toppen af artiklen.

LÆS OGSÅ: TV: Killing blev reddet af en Siberian Husky - tror hun er en stor hund

LÆS OGSÅ: Dansk studie fastslår: Hunde holder udbredt børnesygdom væk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx