Af - 18/04-14 18:47

Mystiske billeder genopliver myten om Loch Ness-uhyretMystiske billeder genopliver myten om Loch Ness-uhyret

Helt tilfældigt faldt to jægere over nogle billeder, som viser en mærkværdig skikkelse i Loch Ness-Søen.

storybild

Dette billede blev taget i 1934 af Kenneth Wilson, og det regnes for at være det mest berømte billede af "Loch Ness". (Billede: Polfoto/AP)

Myten om Loch Ness-uhyret har fået tilføjet endnu et kapital, og denne gang drejer det sig om en nogle satellitbilleder, som to britiske amatørjægere har fundet via deres telefoner.

Peter Thain og Andy Dixon sad forleden med deres iPhones og kiggede på forskellige landsdele ved hjælp af en satellit-kort appliktion, og undervejs indtastede Peter Thain Loch Ness-søen.
Han opdagede nogle uregelmæssigheder i i havoverfladen på satellitbillederne.

- Jeg kunne se, at der var noget stort under vandet, så jeg gemte det på min telefon. Min første tanke var, at det var uhyret, så jeg kontaktede Gary Campell, som er formand for den officielle Loch Ness-fanklub, siger Andy Dixon til Daily Mail.

Gary Campell fra den officielle Loch Ness-klub har set billederne.

- Det kan ikke være et skib, for der er ikke noget skrog. Det er lige under overfalden, og størrelsen antyder, at det kunne være Nessie, siger Gary Campell med henvisning til uhyrets kælenavn.

- Der har ikke været nogle spor af Nessie i de sidste 18 måneder, så det er dejligt at se hende igen, siger formanden for den klub, der siden 1996 har noteret samtlige hændelser i form af billeder og vidneudsagn, der kan dokumentere Loch Ness-uhyrets eksistens.


Andy Dixon og Peter Thain, der fandt billederne på deres iPhones, har nu planer om at rejse til Loch Ness-søen i Skotland i håb om at se det mytiske uhyre.

I såfald vil de ikke være de eneste, som hævder at have set uhyret.
I de sidste 1500 år har 1038 personer proklameret, at de har set "Nessie", men det endegyldige bevis mangler stadig.

Sidste år hævdede tre forskellige personer ellers, at de havde fanget Loch Ness med fotoudstyr, men efter en gennemgang af "beviserne" blev det påvist, at de tre billeder viste en bølge, en and og det sidste billede var slet ikke taget ved Loch Ness-søen.

De falske billeder og de opdigtede vidneudsagn skyldes måske, at betting-firmaet William Hill hvert år udlover en præmie på 1.000 pund til den person, der fanger det bedste billede af Loch Ness.
Ingen vandt de 1.000 pund i 2013, så i år er præmien hævet til det dobbelte.


LÆS OGSÅ: Charlie Sheen er taget på mærkværdig monster-jagt

LÆS OGSÅ: Spis dybstegt marsbar og fyldt fåremave i Edinburgh

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Advarsel om glatte veje i store dele...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx