Af - 12/06-15 15:39

Valeria træt af at blive kaldt 'Human Barbie': - Det er nedværdigendeValeria træt af at blive kaldt 'Human Barbie': - Det er nedværdigende

Hun er blevet kendt for sit dukkelignende look og bruger selv 'barbie' som hashtag på Instagram, men Valeria Lukyanova så gerne, at hun ikke blev kaldt 'Human Barbie'.

Bildstrecke im Grossformat »

Internettet kender hende som 'Human Barbie', og hun bliver stort set altid sammenlignet med den populære dukke, både af dem, der er fan af hende, og dem, der ikke kan udstå hendes look.

Men den 29-årige Valeria Lukyanova bryder sig faktisk ikke om sit øgenavn, og hun mener, at folk burde stoppe med at kalde hende det, fortæller hun til Cosmopolitan.

- Jeg mener ikke, de har ret til det, og jeg synes endda, det er en smule nedværdigende og fornærmende, men jeg er efterhånden vant til det, siger den 29-årige ukrainer, der dog stadigvæk overvejer, om hun overhovedet kan slippe af med øgenavnet.

- Jeg bliver nødt til at indordne mig under det, fordi det er blevet en del af mit æstetiske image, men jeg er ikke vild med det, siger hun.

Den levende Barbie afslører sandhed om nye billeder
Den levende Barbie afslører sandhed om nye billeder

Levende Barbie-dukke: Trist at folk sviner mig til
Levende Barbie-dukke: Trist at folk sviner mig til

Valeria indordner sig da også ved blandt andet at bruge hashtagget #barbie på nogle af hendes Instragram-billeder, og det stemmer på mange måder ikke overens, når hun ikke vil være kendt som 'virkelighedens Barbie'.

- Når folk søger efter mig, så bruger de det der hashtag. Jeg er den mest populære kopi i verden, og når folk henviser til 'Barbie', så er det helt sikkert mig og ikke alle mulige andre, siger hun om sit brug af #barbie.

Det skulle heller ikke være den verdenskendte dukke, der er Valerias inspiration. Hun har ifølge Daily Mail tidligere fortalt, at hun gerne vil ligne en amazon-kvinde, og hun har blandt andet opgivet alkohol og cigaretter for at opnå det mål.

TV: 'Barbie Girl' laver grin med selfies
TV: 'Barbie Girl' laver grin med selfies

TV: NorthSide åbner i forrygende solskin
TV: NorthSide åbner i forrygende solskin

Hendes look skulle også - pånær brysterne - være helt naturligt og kun skabt ved hjælp af makeup og i enkelte tilfælde også photoshop. Men Valeria modtager mange negative kommentarer, og i forbindelse med billederne øverst skrev hun blandt andet:

'Det er trist, at flertallet af mennesker frem for at vælge muligheden for at udvikle sig - ja så vælger de at degradere andre. Især hvis de ser et menneske, som er bedre til noget end dem, så er de klar til at flå det menneske i småstykker.'

I samme forbindelse kommenterede hun også på selve billederne, og der skrev metroxpress om hendes baggrund for at få udgivet dem.


Jelly - Work hard see results - Workout Motivation - @jellydevote https://www.youtube.com/watch?v=HXNV4gYMcuM

Posted by Valeria Lukyanova on 12. juni 2015


LÆS OGSÅ: Storkefar amok: Spiste sin ene unge og lossede til den anden

LÆS OGSÅ: TV: Har førstegangsvælgerne styr på partilederne?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx