Af Webstud/AS - 07/12-15 22:32

GALLERI: Her er alt det grej, man kan drømme om som Star Wars-fanGALLERI: Her er alt det grej, man kan drømme om som Star Wars-fan

Fra mad til makeup, Star Wars merchandise rammer en bredere målgruppe end nogensinde før.

Bildstrecke im Grossformat »

Disney overrasker verdens Star Wars fans, med en ny og spændende kollektion af merchandise, i forbindelse med den nye film "Star Wars: The Force Awakens".

Kollektionen har et bredere udvalg end nogensinde før; fra Chewbacca Coffee-Mate maskinen og 'Star Wars' mascara til designer Death Star sko og en Millennium Falcon seng.

Priserne er dog også skruet i vejret - skoene ligger på 2750 kroner, mens sengen koster det tidobbelte.

TV: Så dyster er den nye Star Wars-film
TV: Så dyster er den nye Star Wars-film

- Den er større, bredere og dybere og dækker flere aldersgrupper og er mindre kønsspecific end noget jeg nogensinde har set før for 'Star Wars," siger Steve Sansweet, forhenværende direktør for fan relationer i Lucas Film og indehaver af Guinness World Record for største samling af 'Star Wars' memorabilia. En samling som han udstiller offentligt gennem sit eget museum i Californien.

Mads Mikkelsen som 'Star Wars'-skurk: Her er hans muligheder
Mads Mikkelsen som 'Star Wars'-skurk: Her er hans muligheder

Andre madartikler inkluderer 'Star Wars' morgenmadsprodukter med små plastic figurer og 'Star Wars' formet pasta. I pigernes afdeling findes 'Star Wars' neglelak, mascara og læbestift formet som forskellige 'Star Wars' figurer.

LÆS OGSÅ: Disney vil lave forlystelsesparker om Star Wars

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx