Af - 15/06-16 06:29

Femårig pige ville så gerne adopteres: Det endte i ren Disney-eventyrFemårig pige ville så gerne adopteres: Det endte i ren Disney-eventyr

Danielle Koning fik en oplevelse for livet, da hun endelig fik lov til at blive adopteret af sin plejefamilie.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad der kunne have været en utryg oplevelse for en lille pige, blev i sidste uge til et eventyr af Disney'ske proportioner.

Femårige Danielle Koning fra Grand Rapids, Michigan, har boet i pleje hos ægteparret Sarah og Jim Koning i over to år, og ønskede sig brændende at blive adopteret.

I onsdags skulle retten endeligt tage stilling til familiens ønske om at adoptere hende og hendes 1-årige plejelillesøster Neveah, og lille Danielle fik et chok, da hun trådte ind i retslokalet.

Familiens kontaktperson havde nemlig fået ni kollegaer til at klæde sig ud som Disney-prinsesser - og en enkelt Prince Charming - som sad og heppede på familien, og ikke nok med det:

Dommeren viste sig at være selveste Snehvide, da hun smed sit formelle tøj.

Behøver vi sige, at adoptionen gik igennem?

- Vi har ventet så længe på det, og det føles rigtig godt at kunne slå sig ned som en rigtig familie. Vi har været en rigtig familie, men det er en ret fantastisk følelse ikke at have det hængende over hovedet længere, siger Sarah Koning til ABC.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx