Af David Andersen - 14/10-17 15:04

Tog på hospitalet for at føde - endte med at miste begge arme og benTog på hospitalet for at føde - endte med at miste begge arme og ben

Det skulle have været hendes lykkeligste dag, men canadiske Lindsey Hubley endte med at få amputeret begge arme og ben.

storybild

Familien kort efter fødslen, hvor alt endnu var fryd og gammen. Få dage senere måtte Lindsey hasteopereres.

33-årige Lindsey Hubley fødte i marts måned en velskabt søn på hospitalet IWK Health Center i den canadiske by Halifax. Fødslen gik perfekt, og hun blev hurtigt udskrevet og sendt hjem.

Allerede dagen efter fik hun imidlertid ondt i maven, og opsøgte hospitalet for at få hjælp. Her mente lægen, at der blot var tale om forstoppelse, og sendte hende hjem igen.

Men kvinden var blevet ramt af en kødødende virus, der endte med at koste hende begge arme og begge ben, skriver New York Post.

En dag senere måtte hun hasteopereres, da det viste sig, at hun var blevet ramt af infektionen necrotizing fasciitis, som gik til angreb på både hende lemmer og hendes indvolde, skriver avisen.

Hun svævede en overgang mellem liv og død, og blev lagt i kunstigt koma, men overlevede til alt held den frygtelige infektion.

Udover at få amputeret begge arme og ben var lægerne også nødt til at fjerne hendes livmoder, og her syv måneder senere har hun bestemt dig for at sagsøge hospitalet for forsømmelighed, skriver New York Post.

Lindsey Hubley er fortsat indlagt på et hospital, og mener, at det hele kunne være undgået, hvis lægerne havde været mere agtpågivende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Forsker med sønderlemmende kritik af...
bt.dk
Alvorligt færdselsuheld: Flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx