Af - 29/12-15 17:06

Kvinde skudt SEKS GANGE i Paris-angrebet vågner fra koma og talerKvinde skudt SEKS GANGE i Paris-angrebet vågner fra koma og taler

Laura Croix var til koncert i Bataclan, da hun pludselig blev skudt. Hun har længe ligget i koma, men er nu klar til at tale igen.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Mange mennesker samledes til mindehøjtidligheder efter de frygtelige angreb.

Laura Croix, en 31-årige fransk sangerinde, var en af de ramte, da Bataclan-spillestedet i Paris blev angrebet. Hun blev skudt flere gange med en Kalashnikov-riffel under Eagles of Death Metal koncerten, men er efter 10 operationer blevet holdt i live.

Bombemand fra Le Bataclan-massakren begravet
Bombemand fra Le Bataclan-massakren begravet

Seks gange blev hun ramt af skud. Tre gange i maven og tre gange i brystet, hvilket betød, at hun lå i koma fra tragedien til den 10. december.

Men Croix er begyndt at kunne kommunikere med sin familie og omverdenen igen - først gennem øjnene, men nu også gennem tale, skriver Sunday Times.

Terrortiltalt franskmand begår selvmord i fængsel
Terrortiltalt franskmand begår selvmord i fængsel

"Det første hun ville vide var, hvad der var sket," fortæller hendes bror Sebastian Croix til avisen.

Omkring 130 mennesker blev dræbt i angrebene i Paris, hvor mange af de 352 tilskadekomne stadig er i kritisk tilstand.


LÆS OGSÅ: TV: Paris optrapper sikkerheden på stor station

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT-journalist udsat for...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx