Af - 24/11-16 22:05

Grov anklage: Mor sprøjtede lort ind i sin kræftramte sønGrov anklage: Mor sprøjtede lort ind i sin kræftramte søn

En 15-årig kræftsyg dreng er i alvorlig livsfare, efter han egen mor adskillige gange har sprøjtet afføring ind i hans drop.

storybild

Tiffany Alberts, 41, er blandt andet tiltalt for børnesvigt, efter hun har sprøjtet afføring ind i sin kræftramte søns drop. (Billede: Politifoto)

En 41-årig mor fra Indiana i USA er under tiltale for at have sprøjtet afføring ind sin kræftsyge søns drop, mens han var under behandling for sygdommen.

Tiffany Alberts er sigtet for seks tilfælde af overlagt vold og et tilfælde af børnesvigt, skriver lokalmediet Fox59.

KLAMT! Kvinde fik stoppet lortepose ned i bukserne af fremmed
KLAMT! Kvinde fik stoppet lortepose ned i bukserne af fremmed

Mens den 15-årige dreng, hvis identitet ikke er kommet frem, var indlagt på Riley Hospital, fik han konstant uforklarlige infektioner, der forsinkede hans behandling.

Det fik personalet på hospitalet til at installere videoovervågning i drengens værelse, og her opdagede de til deres store gru, at Tiffany Alberts flere gange sprøjtede en ukendt substans ind i sin søns drop med en kanyle.

I drengens blodprøver fandt man organismer, der normalt findes i afføring, og ifølge lægerne var der ingen medicinsk naturlig forklaring på de infektioner, man konstant fandt i hans krop. Moren sagde først, at hun havde sprøjtet vand ind i hans drop for at fortynde det, fordi ‘medicinen, han fik, brændte’.

Senere indrømmede hun imidlertid, at der var tale om afføring. Hun fortalte, at hun gjorde det i håb om at få flyttet sin søn til en anden afdeling på hospitalet med bedre behandlingsmuligheder.

Baby i livsfare: Far fik kvaksalver til omskære søn og fik erstatning
Baby i livsfare: Far fik kvaksalver til omskære søn og fik erstatning

Ifølge retsdokumenter blev drengens helbred forbedret, så snart hans mor blev fjernet fra hospitalet. Lægerne frygter imidlertid, at infektionerne gjorde så meget skade, at man ikke har formået at holde drengens leukæmi i skak.

Han var i alvorlig livsfare hver eneste gang, hans mor interferede i behandlingen - men nu er han i alvorlig livsfare for at dø af leukæmi, lyder bekymringen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

23-årige Hans-Christian er...
bt.dk
Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
41-årige Niklas havde succes, men gik...
bt.dk
Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx