Af - 02/07-14 09:27; Opdateret: 02/07-14 13:13

Pigerne savlede over fræk fange: Nu får han modelkontraktPigerne savlede over fræk fange: Nu får han modelkontrakt

Jeremy Meeks er blevet en vaskeægte kendis, efter han blev anholdt af politiet.

storybild

Det var dette mugshot, der startede det hele. (Billede: Politifoto.)

Det gik næppe som politiet i Stockton, USA, havde planlagt, da man offentliggjorde et billede af Jeremy Meeks, der er tiltalt for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse.

Billedet af den 30-årige hottie begyndte at sprede sig over hele verden, og pigerne faldt på stribe for den formodede kriminelle bad boy.

Faktisk blev han hypet så intenst, at mange mente, at Meeks burde være model i stedet for kriminel, og på de sociale medier blev der lavet memes, hvor Meeks' mugshot blev photoshoppet ind i annoncer for store modehuse som Calvin Klein og Dolce & Gabbana.


Fræk fange har ikke altid lignet en model
Fræk fange har ikke altid lignet en model

Nu med agent
Hvad der begyndte som en joke kan nu blive en realitet, da Meeks ifølge TMZ er blevet tilbudt en modelkontrakt med agentbureauet Blaze Models til en værdi af 163.000 kroner. Ikke nok med det. Interessen for Jeremy Meeks er så massiv, at han har fået sin egen agent.

Og det bliver bedre endnu.

Når man er verdens lækreste fange skal man se ordentlig ud i retten, så ifølge TMZ har hans advokat bedt om tilladelse til, at Meeks er iført 'civilt tøj, der passer til hans kropstype' i retssalen i stedet for de sædvanlige fængselsklæder.

Flot forbryders familie raser over internet-jokes
Flot forbryders familie raser over internet-jokes

Har en søn
De mange fans af Meeks fik sig dog en slem skuffelse, da ABC News fik adgang til arresthuset, hvor kvindebedåreren sidder bag tremmer. Her fortalte han nemlig, at han er lykkeligt gift og har en søn.

- Jeg er taknemmelig for al opmærksomheden, men det er slet ikke mig. Og jeg er heller ikke en gangster mere, forklarede han dengang.

30-årige Jeremy Meeks blev anholdt for godt tre uger siden, da FBI ransagede flere voldelige bander i Californien. Han står sigtet for ulovlig våbenbesiddelse og andre banderelaterede forbrydelser.

Til nyhedsbureauet AP har talsmanden for politiet i Stockton, Joseph Silva, tidligere fortalt, at man regner Meeks for en af de mest kriminelle i Stockton og omegn.

Derfor går nettet amok over den flotte forbryder
Derfor går nettet amok over den flotte forbryder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx