Af - 27/12-13 11:38; Opdateret: 27/12-13 13:32

Kvinde voldtaget to gange juleaftenKvinde voldtaget to gange juleaften

20-årig blev tirsdag voldtaget, sluppet fri – og derefter gruppevoldtaget i havnebyen Karaikal i det østlige Indien. Det sker efter en række bestialske voldtægter i landet.

storybild

En 20-årig kvinde blev juleaften voldtaget hele to gange i Indien. ARKIVFOTO. (Billede: Polfoto)

Med få minutters mellemrum blev en 20-årig kvinde juleaften voldtaget to gange af forskellige gerningsmænd.

Kvinden blev først kidnappet af tre mand og voldtaget af den ene. Hun blev sluppet fri, men kun for kort efter at blive kidnappet af en ny gruppe bestående af syv mænd. De seks voldtog hende, inden politiet kunne befri kvinden efter et tip fra en af hendes veninder. I alt 10 personer blev anholdt, skriver Times of India.

Historien er endnu en i rækken af voldtægtshistorier fra Indien, der har sat fokus på landets ligestilling mellem kønnene – eller rettere: mangel på samme.

Voldtog og slog ihjel: Fik tre års fængsel
Voldtog og slog ihjel: Fik tre års fængsel

- Hvis en mand ser en kvinde på gaden, hvor det ser ud til, at hun hverken er under familiens eller ægtefællens opsyn, så bliver hun opfattet som et frit bytte for mændenes lyster og bestialiteter, har Indien-ekspert Stig Toft Madsen, der er seniorforsker ved Nordisk Institut for Asienstudier, tidligere forklaret til Politiken.

Det hænger sammen med en mandsdomineret kultur, hvor drengebørn fra de er helt små får at vide, at de har forrang og er mere værd end kvinder. Det vurderer Geir Helgesen, der er direktør for Nordisk Institut for Asienstudier, i den samme artikel.

- De bliver ikke opdraget til at voldtage kvinder, men de bliver heller ikke opdraget til at respektere dem, siger Geir Helgesen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx