Af - 22/12-16 12:04

LISTE: Her er 5 seriøse udenlandske webadresser: Har du besøgt Fisse.de?LISTE: Her er 5 seriøse udenlandske webadresser: Har du besøgt Fisse.de?

Har du set, hvem der står bag hjemmesiden Fisse.de?

storybild

(Billede: Iain Campbell)

For at læse denne artikel skal du tage de latrinære briller på og forestille dig dette:

Du befinder dig til en julefrokost, der er ved at dø ud. I har allerede talt om gode scoringer og akavede sexoplevelser - og ikke nødvendigvis i den rækkefølge, men sandsynligvis.

Du trækker nu det sidste kort, hvis festen ikke skal dø: Udenlandske hjemmesider, der i deres hjemland hedder noget helt normalt, men som - når man oversætter dem til dansk - får en anderledes, humoristisk klang.

Fisse.de

Går man ind på Fisse.de, finder man en tysk lægepraksis med speciale i neurologi og psykiatri. Lederen af stedet? Doktor Stienker-Fisse.

Pik.fr

Kunne det friste med et Pik-vedhæng? Klikker man ind på Pik.fr finder man smykkefirmaet Création Pik, der holder til i atelieret 'Pik'.

Roev.org

Hvad får du associationer til, når du tænker på ordet 'røv'? Vi kommer straks til at tænke på ROEV Association - en brancheforening for elektriske køretøjer - der ligger på adressen Roev.org.

Snot.de

Klikker man ind på Snot.de, finder man en webdesigners noble forsøg på at kreere en fed hjemmeside. Man finder altså en eksempelvisning på et websidedesign her.

Pis.no

Hvad er skilsmisser? Noget værre pis. Det ved de alt om i Norge, hvor 'Par I Skilsmisse' har deres eget forum på Pis.no.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kender du det? 'Der er folk på...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Jeg blev ringet op af en fremmed...
bt.dk
TINDER-TIRSDAG: 10 liderlige beskeder...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx