Af FIE WEST MADSEN - 07/03-17 20:05

Rachel sendte sin lærer en email, da kæresten slog op: Svaret var SÅ godtRachel sendte sin lærer en email, da kæresten slog op: Svaret var SÅ godt

Nu bliver både Rachel og læreren hyldet i USA.

storybild

Forleden blev 19-årige Rachel Harriman droppet af sin kæreste, og midt i sin voldsomme hjertesorg fik hun derfor uheldigvis afleveret en historieopgave et par timer for sent til sin underviser på Ohio State University i USA.

Det skriver Buzzfeed.

I stedet for at acceptere, at karakteren for selvsamme opgave nok ville blive en smule lavere end ventet, besluttede amerikanske Rachel Harriman sig imidlertid for at sende sin underviser en email og forklare situationen - præcis som den var.

19-årig kvinde har genialt Tinder-trick med sine dårlige billeder
19-årig kvinde har genialt Tinder-trick med sine dårlige billeder

Efterfølgende har den 19-årige pige skrevet et tweet med sin email:

'Kære Professor, jeg er så ked af, hvor sent jeg afleverer denne synopsis. Min kæreste slog uventet op med mig i går aftes, og jeg var et komplet ufokuseret rod, som ikke havde taget højde for, at sådan et tidskrævende problem skulle påvirke søndagens produktivitet. Dette vil naturligvis ikke ske igen, eftersom jeg ikke længere er i et forhold og derfor ikke vil have nogen, der slår op med mig næste søndag. Jeg er også ked af, at det her er en smule ubehageligt. Det er det også for mig,' lød det fra Rachel Harriman i emailen.

Siden hun delte sit tweet, har det modtaget over 16.000 likes, og flere skriver og melder sig klar til at støtte Rachel Harriman i hendes svære situation.

'Jeg vil skide på hans græsplæne for dig,' lyder det blandt andet fra Rachel Rouwenhorst i et tweet.


Genialt! Fem-årig har det vildeste trick til at binde sko
Genialt! Fem-årig har det vildeste trick til at binde sko

Andre hylder Rachel Harriman for at havde fundet en god måde at undskylde for manglende opgaver på.

'Det her er guld Rachel! Kan jeg hyre dig til at skrive emails til mine professorer?' spørger Brendan McAndrews.


Efter tweetet er gået viralt, er Rachel Harriman blevet kontaktet af flere medier, og til Buzzfeed afslører hun også, hvordan hendes underviser svarede på emailen. Overraskende nok tager han det med ophøjet ro.

'Kære Rachel, nogen gange sker den slags i livet. Det virker som et godt tidspunkt at tage til Europa,' lyder det fra underviseren i mailsvaret.

Så tossede er vi: 20 danskere der er LIDT for kreative
Så tossede er vi: 20 danskere der er LIDT for kreative

Efterfølgende har Rachel Harriman fortalt til Buzzfeed, at hun endte med at få B+ for sin opgave - og ikke blev trukket i point for at misse deadline.

Og selvom flere mener, at Rachel Harriman er en helt for at sende pågældende email, er flere dog også af den opfattelse, at det er alt for nemt sluppet.

'Du burde ikke få ekstra tid, fordi du har problemer i dit forhold, det sker for piger hele tiden,' skriver blandt andet Twitter-brugeren Zach D.

LÆS OGSÅ: TV: Simpelt bacontrick: Sådan får du kødfreaks til at spise grøntsager

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
35-årig mand og to børn fundet døde:...
bt.dk
'Ung mor' er blevet single: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx