Af - 26/03-14 08:13

Nyt om efterladt Burger King-babyNyt om efterladt Burger King-baby

Kvinden, der på Facebook efterlyste sin mor efter at være blevet efterladt på et Burger King-toilet som nyfødt, er blevet genforenet med sin biologiske mor.

storybild

(Billede: Screendumb fra Facebook)

For nylig skrev vi om Katheryn Deprill – en amerikanske kvinde, der som nyfødt blev efterladt på et Burger King-toilet. Hun havde aldrig set eller talt med moren. Derfor besluttede hun sig for at lave en efterlysning på Facebook.

Nu er 27-årige Deprill blevet genforenet med sin biologiske mor. Det skete på et advokatkontor, og Deprill fortæller, at hun følte 'ren lykke', og at det var som 'at se ind i et spejl'. Det skriver Huffington Post.

Katheryn blev efterladt på toiletgulv som baby. Nu efterlyser hun sin mor
Katheryn blev efterladt på toiletgulv som baby. Nu efterlyser hun sin mor

Det hele begyndte i 1986, hvor gæster hørte barnegråd fra et toilet på Burger King-restauranten i Allentown, Pennsylvanya, hvor Deprill blev fundet efterladt – helt nyfødt.

Men for få uger siden mente Deprill, det var nok. Hun manglende svar. Og den 2. marts uploadede hun et billede til Facebook med en efterlysning.

Efterlod nyfødt baby: Opkaldt efter redningshund
Efterlod nyfødt baby: Opkaldt efter redningshund

- Leder efter min mor. Hun fødte mig den 15. september 1986. Hun efterlod mig på toilettet på Burger King, da jeg var timer gammel. Hjælp mig med at finde hende ved at dele dette. Måske vil hun se det. Tak, skrev den forældreløse kvinde.

Billedet blev delt over 32.000 – og nu er moren dukket op.

Så mange vil hjælpe et barn der er blevet væk fra forældrene
Så mange vil hjælpe et barn der er blevet væk fra forældrene

LÆS OGSÅ: Baby fundet i afløb i dansk ferieparadis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx