Af Sebastian Kirk - 26/09-17 16:07

Christian blev tatoveret i ansigtet som 16-årig: - Jeg kan ikke få et jobChristian blev tatoveret i ansigtet som 16-årig: - Jeg kan ikke få et job

En ung mand fra Sverige står nu frem og fortæller, hvordan han allerede efter få dage fortrød de tatoveringer, han havde fået lavet i ansigtet.

storybild

18-årige Christian Nordin fra Sverige fik sine ansigtstatoveringer som 16-årig af en amatør. Allerede få dage efter fortrød han.

En tatovering varer for evigt, så det er en god idé at tænke sig rigtig godt om, inden man lægger sig under nålen.

Det gjorde 18-årige Christian Nordin fra Sverige ikke, da han fik sin første 'tus'. Som 16-årig blev han således tatoveret flere steder i ansigtet - noget, han nu refererer til som 'sit livs største fejltagelse'. Det fortæller han i et interview med svenske Nyheter24.

»Folk dømmer virkelig en på udseendet. Jeg kan ikke gøre noget som helst, og jeg kan ikke finde et job,« siger den unge mand.

Christians ansigtstatoveringer tæller en lille tåre i den ene øjenkrog, ordene 'Respect' og 'Loyalty' ('respekt' og 'loyalitet' på dansk) over begge øjenbryn samt en due på kinden. Han har også en tatovering på halsen.

De blev alle lavet af en amatørtatovør - altså ikke i et rigtigt studie. Men allerede efter få dage havde han fortrudt.

»Jeg ville vel på en eller anden måde stå uden for samfundet, men for at være helt ærlig tænkte jeg mig ikke om. Jeg tænkte ikke engang på, hvordan det kunne påvirke mig i fremtiden,« fortæller Christian Nordin.

Derfor vil han nu gerne advare andre med at gøre ham kunsten efter - og i det hele taget med at få lavet tatoveringer hos amatører, hvis man er under 18.

»Man kan jo ikke være en del af samfundet, når man ser sådan her ud. I alle sammenhænge kigger folk mærkeligt på mig, og nogle gange går folk en anden vej, når de ser mig på gaden,« siger han og supplerer:

»Jeg fortryder det virkelig meget, men sådan går det, når man ikke tænker på fremtiden.«

Christian Nordin er nu ved at spare sammen til at få fjernet sine tatoveringer med laserbehandling. Det er dyrt, men det er det værd, siger han til Nyheter24.

I Danmark (og i Sverige) er det ulovligt at tatovere en person under 18 år. Det er desuden ulovligt at tatovere en person i ansigtet, på halsen og på hænderne. Begge overtrædelser medfører bødestraf.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Torben Steno begræder stort tab fra...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx