Af - 20/07-16 19:04; Opdateret: 20/07-16 19:18

Ny undersøgelse: Dette antal sexpartnere er ideelt at haveNy undersøgelse: Dette antal sexpartnere er ideelt at have

Har du haft sex med 16, vil de fleste synes, du har været lidt for meget omkring. Det viser en udenlandsk undersøgelse.

Bildstrecke im Grossformat »
Svaret på det spørgsmål varierer efter, hvilket folkefærd du spørger. Eksempelvis mener folk fra Belgien, at det er mest perfekt, at have haft sex med syv, mens de i Frankrig er mere 'large'. Klik dig gennem svarene i de forskellige lande. 1. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er lidt for konservativ omkring, hvem han eller hun er sammen med? Svar: 3 2. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er sammen med lidt for mange partnere? Svar: 11 1. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er lidt for konservativ omkring, hvem han eller hun er sammen med? Svar: 4 2. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er sammen med lidt for mange partnere? Svar: 16 1. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er lidt for konservativ omkring, hvem han eller hun er sammen med? Svar: 2 2. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er sammen med lidt for mange partnere? Svar: 12 1. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er lidt for konservativ omkring, hvem han eller hun er sammen med? Svar: 3 2. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er sammen med lidt for mange partnere? Svar: 14 1. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er lidt for konservativ omkring, hvem han eller hun er sammen med? Svar: 2 2. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er sammen med lidt for mange partnere? Svar: 15 1. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er lidt for konservativ omkring, hvem han eller hun er sammen med? Svar: 7 2. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er sammen med lidt for mange partnere? Svar: 13 1. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er lidt for konservativ omkring, hvem han eller hun er sammen med? Svar: 2 2. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er sammen med lidt for mange partnere? Svar: 16 1. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er lidt for konservativ omkring, hvem han eller hun er sammen med? Svar: 2 2. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er sammen med lidt for mange partnere? Svar: 14 1. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er lidt for konservativ omkring, hvem han eller hun er sammen med? Svar: 1 2. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er sammen med lidt for mange partnere? Svar: 15 1. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er lidt for konservativ omkring, hvem han eller hun er sammen med? Svar: 2 2. Hvilket antal sexpartnere har en person, der er sammen med lidt for mange partnere? Svar: 16

Hvornår har man haft sex med for mange? Det afhænger af, hvilket folkefærd du spørger. Det afslører en undersøgelse.

Hvor mange har du knaldet med?

Det spørgsmål er måske relevant at stille sig selv, for der er ikke ret langt mellem det perfekte antal sexpartnere - og så hvad andre folk mener er for mange eller for få.

Det viser en undersøgelse, som Online Doctor har lavet. Her har man spurgt folk i USA og i forskellige europæiske lande, hvilket antal sexpartnere, de mener er ideelt, for mange og for få at have haft gennem et helt liv.

GALLERI: 15 danske par har sommersex i det fri
GALLERI: 15 danske par har sommersex i det fri

Undersøgelsen afslører, at der er højest til loftet hos franskmændene, portugiserne og belgierne, hvis man har været sammen med mange. Her mener de nemlig 'først', at man har været sammen med for mange, hvis man har knaldet med 16 partnere.

Mindre large er hollænderne, for har du hygget dig med 'bare' 11 partnere, vil de i Holland synes, du har været lidt for aktiv på lagnerne.

Knald løs på et fly for 3.000 kroner
Knald løs på et fly for 3.000 kroner

Der måske grund til at klappe i hænderne, hvis du har haft sex med syv eller otte personer, og ikke har tænkt dig at have lagengymnastik med flere. Otte eller syv sexpartnere synes de fleste i undersøgelsen nemlig er det ideelle at have haft i en livstid.

Det gælder dog ikke franskmændene, der mener, at 10 er det ideelle antal sexpartnere. I Spanien synes de, at det er perfekt at have haft sex med ni, mens de i Holland synes, at 'bare' seks forskellige partnere er det ideelle tal.

I dette rum vil danske kvinder nødigst have sex
I dette rum vil danske kvinder nødigst have sex

Hvis du har haft sex med i alt to personer, når du ligger gammel i din varme seng og tænker tilbage på livet, vil de fleste i undersøgelsen betragte dig som en anelse kedelig.

Den eneste undtagelse er i Spanien, for her mener de, at du kun er seksuelt 'kedelig', hvis du kun har været sammen med en enkelt.

Klik her, hvis du vil læse, hvor mange sexpartnere danskere har haft.

LÆS OGSÅ: Fire råd til dig der googler sex og sygdomme

LÆS OGSÅ: Kvinde fik kappet hovedet af, da hun havde sex ved togskinnerne

LÆS OGSÅ: Lærer havde sex med elev: Nu har han fået sin straf

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx