Af Amalie Abildgaard - 01/12-17 08:46

Sofie skrev åbent om sin lyst til sex: Bagefter turde hun ikke tjekke kommentarsporet Sofie skrev åbent om sin lyst til sex: Bagefter turde hun ikke tjekke kommentarsporet

Den norske Paradise Hotel-deltager Sofie Nilsen skrev åbent på sin blog, at hun ikke har et behov for at have sex hver dag. Det fik kommentarfeltet til at eksplodere

storybild

Selv mente 22-årige Sofie Nilsen, at det var et problem, som mange andre nok ikke kunne genkende. Det viste sig at være helt forkert. Det skriver TV2 Norge.

»Jeg havde en forestilling om, at singler ofte taler om, hvor meget de savner sex hele tiden. For mig virkede det som om, at det var noget alle i parforhold havde sex hver dag eller flere gange om dagen. Og sådan har jeg det ikke,« siger Sofie Nilsen og fortsætter:

»Jeg har brug for sex ligesom alle andre, men ikke flere gange om dagen eller hver eneste dag. Ikke engang flere gange om ugen.«

Efter hun havde offfentliggjort blogindlægget, turde den 22-årige Paradise-deltager ikke at tjekke sit kommentarfelt, fordi hun frygtede for negative kommentarer. Men den tese skulle vise sig at slå fejl.

»Der var mange, der takkede mig for at tage det op. De havde også følt sig unormale og alene med 'problemet',« siger Sofie Nilsen.

Mens den 22-årige blogger var positivt overrasket over de masse støttende kommentarer, så var kæresten lidt mere skeptisk.

»Flere i kommentarfeltet troede, at hun var ved at slå op med mig, fordi hun ikke skulle 'tænde på mig',« siger kæresten Morten Botten, der ikke synes, det  er et problem, at Sofie Nilsen ikke har lyst hver dag.

Han synes desuden, at det er mærkeligt, at hun selv har set det som et problem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

47 Fakta-butikker dømt til at lukke:...
bt.dk
Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
’Ellie Goulding vækker de vildeste...
bt.dk
Lastbilchauffør død efter fald
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx