Af Ritzau - 03/11-16 18:26

Obama-parret sætter ind med slutspurt for ClintonObama-parret sætter ind med slutspurt for Clinton

Både Barack og Michelle Obama giver Clinton en hjælpende hånd i svingstaten Pennsylvania dagen inden valget.

storybild

Præsident Barack Obama taler til Hillary Clintons tilhængere under et valgmøde i Miami torsdag. I valgkampens sidste dage skal både han og hans hustru, Michelle, hjælpe Clinton med at føre valgkamp. (Billede: Scanpix/Joe Raedle)

Demokraternes præsidentkandidat, Hillary Clinton, stiller med sit stærkeste hold, når hun mandag holder sit sidste valgmøde i Philadelphia.

Præsident Barack Obama og førstedame Michelle Obama er med på scenen i Philadelphia, og det samme er Hillary Clintons mand, tidligere præsident Bill Clinton, og deres datter, Chelsea.

Det oplyser Hillary Clintons kampagnestab torsdag.

Philadelphia er den største by i Pennsylvania, der er en af valgets vigtige delstater.

Der er 20 valgmandsstemmer på spil i delstaten, og dem er der kamp om.

Republikanernes kandidat, Donald Trump, håber at appellere til delstatens vælgere med sit budskab om økonomisk oprejsning.

Pennsylvania er en af de stater, der i høj grad har set arbejdspladser forsvinde, og Trump håber at kunne appellere til mange ældre, hvide vælgere her.

Clinton håber, at hun kan sikre sig flertallet af stemmerne ved hjælp af vælgerne i de mere liberale storbyer Philadelphia og Pittsburg.

Obama har usædvanligt høje popularitetstal for en afgående præsident. Clintons kampagnestab håber, at støtten fra Det Hvide Hus' øverstbefalende kan give yderligere tyngde til Clintons valgkamp.

Præsidenten er i forvejen draget ud på en valgturné for at støtte Clinton. Torsdag var han i Florida, hvor der er 29 valgmandsstemmer på spil.

Tidligere på ugen var det svingstaterne North Carolina og Ohio, der havde besøg af præsidenten.

Hans budskab er, at landets skæbne hviler på vælgernes skuldre.

- Alle fremskridt, vi håber at kunne opnå i løbet af de næste otte år, er forgæves, hvis vi ikke vinder dette valg. Og risikoen er, at vi ikke vinder det her valg, hvis vi ikke vinder North Carolina, sagde Obama under sit besøg i delstaten.

/ritzau/dpa

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Efter omdiskuteret mål: Nu kan det få...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx