Af - 17/02-16 12:57

Han kunne ikke score på Tinder - indtil han bad konen om hjælpHan kunne ikke score på Tinder - indtil han bad konen om hjælp

22-årig canadier kunne ikke finde ud af at score på Tinder. Men så kom hans kone ham til undsætning.

Bildstrecke im Grossformat »
Den 22-årige canadier Eddy Azar og konen Asha besluttede sig for tre måneder siden at leve i et åbent forhold. Til daglig bor de i Singapore. Mens konen havde stor succes på Tinder, fik Eddy ingen dates - før konen en dag "overtog" hans Tinderprofil og skaffede ham to dates på en halv time. Eddy fandt ud af, at det var måden, han skrev på, der var problemet. Hans erfaring indtil videre er, at den bedste måde at få respons fra pigen, er ved at tale om hendes billeder, dernæst om hendes profiltekst. Dog er der dobbelt så meget held i at få en piges nummer, hvis man taler om hendes profilbilleder, viser hans erfaring indtil videre. Eddy arbejder til daglig som såkaldt "growth hacker" - han arbejder derved med kreativ markedsføring, men han forsikrer i en facebooksamtale til metroxpress, at der ikke er tale om noget mediestunt for at give sine virksomheder omtale. Omvendt har hans professionelle baggrund givet ham lyst til at føre statistik med sine Tinder-erfaringer. Han har derfor oprettet et regneark, hvor han holder regnskab med, hvad der fører til matches og dates. På sin Tinder-profil fortæller Eddy, at han er i et åbent forhold. I et blogindlæg fortæller han dog også, at det, trods hans nu større succes på Tinder, stadig er en udfordring - særligt i et seksuelt konservativt land som Singapore - at skaffe matches, når man er i et åbent forhold. Ud af 1000 højreswipes, har han fået 74 matches. Siden han lagde sin Tinder-strategi om for 17 dage siden har det ført til tre dates. Eddy vil føre statistik over sine dates de næste 12 måneder.

Se Eddys tinderprofil i galleriet herover.

For tre måneder siden valgte den 22-årige canadier Eddy Azar - der bor i Singapore - og hans kone Asha at ændre deres forhold til et åbent forhold, hvor de kunne have sex med andre.

Begge valgte derefter at oprette en profil på Tinder. Men Asha havde langt mere held end Eddy.

"Jeg så, hvordan hun matchede og blev lagt an på af næsten hver en fyr (og flere piger), som hun swipede (til højre, red.) på. Samtidig fik jeg næsten aldrig et match, præsterede kun at få to dates og var blevet brændt af af dem begge", skriver Eddy i et blogindlæg på sitet Growthcasts, som han arbejder som såkaldt growth hacker for.

7 ting kvinder tænker, når vi ser nogen, vi kender på Tinder
7 ting kvinder tænker, når vi ser nogen, vi kender på Tinder

Eddy fortæller i indlægget, hvordan han prøvede alt. Han sænkede standarden for, hvem han swipede til højre på - og dermed viste interesse for. Og når han endelig fik et match - som han også selv var bare lidt interesseret i - endte samtalen hver gang uden en date.

Ifølge Eddy selv havde han både prøvet at være sjov, tale om filosofiske emner og spurgt ind til kvinderne og deres liv. Men ingenting virkede.

Vendepunktet kom en eftermiddag, hvor han desillusioneret havde konkluderet, at dating var et "unfair helvede" for mænd. Men så tog hans kone hans telefon og arrangerede to dates for ham - på en halv time.

"Hvis hun kan få piger til at ville gå ud med mig, når de tror, hun er mig og den eneste ting, hun gør anderledes er måden hun skriver på... så er problemet ikke mig. Det er måden jeg spiller på", skriver han på bloggen.

Tinder/Eddy Azar

Metroxpress har været i kontakt med Eddy over Facebook, og her fortæller han, at konen rent faktisk er blevet en smule bekymret og jaloux efter hans succes på Tinder.
Dog er det uforligneligt med den glæde, hun samtidig føler over, at han kan udleve sine seksuelle drømme med andre kvinder, og det ville skabe en ubalance mellem dem, hvis han altid havde datingproblemer.

"Det ville derved gå ud over vores seksuelle eksperiment med at være åben", citerer Eddy konen for at sige.

Eddy siger, at hans Tinder-erfaring indtil videre fortæller ham, at den bedste måde at få respons fra piger på er ved at tale om deres billeder, dernæst om deres profiltekst. Ifølge hans egen lille statistik - som han nu vil føre over de næste 12 måneder - er der dobbelt så meget held i at få en piges nummer, hvis man taler om hendes profilbilleder.

Siden den 30. januar har han præsteret at få 74 matches ud af lidt over 1000 swipes, hvilket har udmøntet sig i tre dates.

Marketingsstunt?

Eddy arbejder til dagligt som såkaldt "growth hacker" for GrowthCasts.co og GetOneBit.com. Growth hacking er ifølge wikipedia "en markedsføringsteknik, udviklet af teknologiske startups, der bruger kreativitet, analytisk tankegang og sociale målinger for at sælge produkter og vinde omtale".

Derfor kunne man foranlediges til at tro, at det hele kunne være et marketingsstunt for at promovere de to virksomheder. Metroxpress har spurgt Eddy, om dette blot er et stunt, men over Facebook forsikrer han, at hele historien er sand, og at hans baggrund som growth hacker netop har inspireret ham til også at anvende den analytiske tankegang på Tinder som et hobbyprojekt.


LÆS OGSÅ: TV: 10 frække Tindersamtaler

LÆS OGSÅ: Glem Tinder og byture: Her finder du kærligheden

LÆS OGSÅ: TV: Otte gale eller geniale scorebeskeder fra Tinder

LÆS OGSÅ: Så vild er Tinders nye opdatering

LÆS OGSÅ: Vil du score? Her er det PERFEKTE Tinder-tidspunkt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk designer forbavset over vare i...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx