Af - 05/04-16 06:22

Playstation-ansat specialfremstiller controller til handicappet mandPlaystation-ansat specialfremstiller controller til handicappet mand

Peter Byrne havde problemer med at spille Playstation, fordi han lider af sygdommen cerebral parese. Men så specialfremstillede en Playstation-ansat en controller til ham.

Bildstrecke im Grossformat »

Peter Byrne havde problemer med at spille på sin Playstation 4, fordi han lider af sygdommen cerebral parese, også kaldet spastisk lammelse.

Men så fik han hjælp af en Playstation-ansat, der besluttede at bruge sin fritid på at specialfremstille en controller til ham. Det skriver BuzzFeed.

Da 21-årige Peter Byrne købte en Playstation 4, glædede han sig til at afprøve den nye model. Men han opdagede hurtigt et stort irritationsmoment, og derfor skrev han til Playstations kundeservice.

- Jg sendte en email til Playstations kundeservice for to uger siden, hvar jeg nævnte, at jeg har cerebrall parese, og at controlleren er meget sensitiv i forhold til min venstre hånd. Min hånd rammer hele tiden dens touchpad, hvilket enten sætter mit spil på pause eller forstyrrer det, jeg er i gang med, siger han til BuzzFeed.

Siden blev han kontaktet af en ansat ved navn Alex Nawabi, der fortalte, at han personligt - og ikke på vegne af Playstation - ville tage sig af sagen. Det endte med, at han fandt en løsning på problemet og sendte en specialfremstillet controller tilbage til Peter Byrne, der ikke siden har haft problemer.

Nu håber han, at andre firmaer vil indse, at også handicappede kan lide at spille videospil.

- Nogen lyttede og bekymrede sig nok til at tage sig af mit problem personligt. Jeg håber, at andre firmaer ser på deres fanbase og indser, at handicappede mennesker også er gamere, og at vi skal imødekommes, siger han.

Peter Byrne har skrevet et Facebook-opslag, der har fået flere hundrede reaktioner og delinger, hvor han beskriver sagen og takker Alex Nawabi for den store indsats. Det kan du læse her:

I figure I share this story with everyone because it is too good not to share! When I use the PlayStation 4 controller...

Opslået af Peter Byrne på 29. marts 2016

LÆS OGSÅ: TV: Handicappet søn lyser op, når far tager ham på skateboardbane

LÆS OGSÅ: 16-årig skrev brev til Nike: Fik det mest fantastiske svar

LÆS OGSÅ: 15-årig bærer sin lillebror 91 kilometer

LÆS OGSÅ: TV: Spastisk lammet dreng er lige ved at kollapse, men så sker der noget

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Gade i Indre By i København skifter navn
bt.dk
Helle kan tale med dyr: Kom med til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx