Af - 16/06-16 13:55

Mand gik amok på ammende mor: - Du er fucking klam, din luder!Mand gik amok på ammende mor: - Du er fucking klam, din luder!

En amerikansk mors video er gået viralt, efter hun blev overfuset af en fremmed mand, der ikke kunne udstå, at hun ammede på en café.

storybild

'Du er fucking klam! Din luder!'

Jessie Maher blev mor for blot en måned siden, og da hun forleden sad på en café i et storcenter og ammede den lille, blev hun overfuset af en fremmed mand. Det skriver The Mirror.

Den chokerede mor nåede at filme optrinnet med sin telefon og delte det bagefter på Facebook, hvor videoen nu er gået viralt og er blevet delt over 77.000 gange. Du kan se den nederst i artiklen.

Jessie, der til daglig arbejder som barnepige, var rystet over mandens voldsomme reaktion, og hun satte sig samme dag til tasterne og skrev:

- Er der nogen, der kender det røvhul, der overfaldt mig verbalt i formiddags, da jeg ammede min baby?

Inden hun begyndte at filme, havde manden kigget på hende og sagt “Kan du ikke gøre det der et andet sted? Det er fucking ulækkert. Du er klam!”

Det udviklede sig til en temmelig ubehagelig ordveksling mellem den nybagte mor og den fremmede, der også forlangte sine penge tilbage, da han så den ammende mor.

Efter hun havde sundet sig lidt, svarede hun ham igen.

- Jeg giver min baby mad, og jeg har ret til at gøre det her. Skrid og lad mig være!

Det fik den fremmede mand til at råbe.

- Du er fucking ulækker. Du er fucking ulækker. Du er fucking ulækker. Din luder!

Skænderiet fik personalet og de andre cafégæster til at tage Jessie i forsvar. Herefter trykkede hun på kameraets optageknap.

I videoen kan man se to vagter komme hende til undsætning, og en kvinde tager også den verbale bold op og forsvarer den ammende mor.

Senere har Jessie takket for støtten på Facebook.

- Jeg ville bare fortælle alle, hvor meget vi påskønner den overvældende støtte og kærlighed som vi har fået. Jeg har valgt at stå frem, fordi jeg ikke skammer mig over, hvad mine bryster er skabt til.

LÆS OGSÅ: Hun droppede jobbet for at amme kæresten døgnet rundt

LÆS OGSÅ: Mor sagsøger vandland: Måtte ikke amme sit barn

LÆS OGSÅ: 26-årige Ronja kunne ikke amme sit barn: Så stillede tusindvis af bryster op

LÆS OGSÅ: Facebookven anmeldte Maria for amme-billede - nu svarer hun igen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx