Af - 13/12-15 16:45; Opdateret: 13/12-15 17:11

Transkønnet far forlader familien for at leve som 6-årig pigeTranskønnet far forlader familien for at leve som 6-årig pige

En canadisk familiefar besluttede sig for at forlade familien for at leve som en pige. I dag leger han med dukker ved sine 'nye forældre'.

Bildstrecke im Grossformat »

Se flere billeder af Stefonknee i galleriet herover.

Hold tungen lige i munden. Dette er muligvis den underligste nyhed, du har læst i meget lang tid.

Da Paul var 46 år, tog han en stor beslutning - at fortælle familien, at han altid havde følt sig som en kvinde. En besked, som ikke blev accepteret af hans daværende kone, og det efterlod ham på gaden og selvmordstruet.

I dag lever han som en seksårig pige ved sin plejefamilie, hvor hun leger med dukker og parrets unge barnebarn. Det skriver engelske Daily Mail.

TV: Manden Matthew blev til kvinden Sona - se den vilde forvandling
TV: Manden Matthew blev til kvinden Sona - se den vilde forvandling

Stefonknee Wolscht bor i Toronto. Tidligere hed Stefonknee Paul og var en familiefar, som efter et halvt liv fandt ud af, at han ikke kunne leve videre som mand. Men det kunne konen Maria ikke acceptere, og hun stillede ham et ultimatum, som hed 'stop med at være transkønnet eller skrid'. Paul valgte det sidste, og 'han' blev til 'hun'.

Rebekka strikker en penisprotese til sin mand
Rebekka strikker en penisprotese til sin mand

Efter længere tid som hjemløs og efter flere selvmordsforsøg, har hun nu fundet sig til rette hos en plejefamilie. Her bor hun med sin 'nye mor og far', hvor hun går rundt i børnetøj, maler i malebog og leger med dukker.

Her er kan Stefonknee endelig få lov at leve, som hun ønskede i folkeskolen og blive accepteret for det.

- Jeg kan ikke benægte, at jeg var gift. Jeg kan ikke benægte, at jeg har børn. Men jeg er kommet videre, og jeg er gået tilbage til at være et barn. Jeg har ikke lyst til at være voksen nu, siger hun.

Transkønnet tog selfie hver dag i tre år for at vise sin vilde forvandling
Transkønnet tog selfie hver dag i tre år for at vise sin vilde forvandling

Ingen præcis alder
Men Pauls nye alder er ikke så specifik, han har blandt andet aftalt med hans 'nye forældres' barnebarn, hvor gammel han er.

- For et år siden var jeg otte år, og hun var syv. Og så sagde hun til mig: 'Jeg vil have, at du skal være lillesøster, så jeg er ni.' Men jeg svarede: 'Jeg har ikke noget imod at være seks', så jeg har været seks lige siden, siger Stefonknee.

'Den seksårige pige' tjener penge på at fjerne sne, og når hun kommer hjem, står den på hygge og 'børnelege'. Det hjælper Stefonknee med at bekæmpe mørke tanker.

- Det kaldes terapi. Ingen medicin, ingen selvmordstanker. Jeg leger bare, siger hun.

Caitlyn Jenner frygter at blive smidt i mande-fængsel
Caitlyn Jenner frygter at blive smidt i mande-fængsel

Ikke noget valg
Når Stefonknee husker tilbage på det ultimatum, hendes daværende persona blev stillet overfor af konen, husker hun, at der kun var et 'rigtigt' valg.

- 'Stop med at være trans' var ikke noget, jeg kunne gøre. Det ville være som at fortælle til mig, at jeg skulle stoppe med at være 1.88 meter høj, siger hun.

I Toronto har hun fundet sig til rette og lever nu et liv, hvor hun føler sig accepteret. Her arbejder hun med at hjælpe andre transkønnet med at finde sig til rette i deres krop og liv.

- Jeg har en mor og en far - en adopteret mor og far - som er totalt tryg ved, at jeg er en lille pige. Og deres børn og børnebørn støtter mig også, forsætter Stefonknee.

TV: Transkønnet afslører: Sådan har jeg sex
TV: Transkønnet afslører: Sådan har jeg sex

Her kan du se et klip med den transkønnede canadier:

LÆS OGSÅ: Kendt bodybuilder: Jeg er en kvinde inden i

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx