Af - 05/10-16 10:27

Nu vil modeverdenen have  kvinder til at dyrke denne bryst-trendNu vil modeverdenen have kvinder til at dyrke denne bryst-trend

Er det for meget?

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst kan du se flere billeder af kvinder med nipple pasties

Da Janet Jackson i 2004 optrådte ved Super Bowl med Justin Timberlake, skabte det et ramaskrig, da hun undervejs flashede sit bryst, hvor brystvorten var dækket til med en stjerne.

Men med tiden er netop de tildækkede brystvorter blevet et fænomen, der både bliver set til store modeshows og på Instagram, hvor det dukker op under flere hashtags som #glitternipples, #discotits og #nipplepasties

14 brudekjoler, der aldrig skulle være blevet lavet
14 brudekjoler, der aldrig skulle være blevet lavet

Boob bling!

A photo posted by Naturaful Official Site (@naturafulofficialsite) on


Ved den foregående uges Paris Fashion Week var den 20-årige amerikanske model, Binx Walton, iklædt en kjole, der var kreeret til at fremvise hendes tildækkede brystvorte, men det er den amerikanske sangerinde Miley Cyrus, der for alvor har fået udbredt fænomenet gennem sit engagement i bevægelsen #Freethenipple.

Nina Agdal poster sit frækkeste nøgenfoto til dato
Nina Agdal poster sit frækkeste nøgenfoto til dato

It's almost Friday yallllll!!!!

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


Miley Cyrus er stor fan af det britiske mærke Ruth Melbourne, når hun skal vælge 'nipple pasties', og her forklarer designeren af samme navn, hvordan udsmykningen egentlig fungerer.

- Den bedste metode er at bruge flydende teaterlim (spirit gum adhesive red.), hvis du er ude en aften og ikke vil have en 'bryst-smutter'. Nogle af dem kommer med påført lim, men du vil gerne selv have limen. Hvis du har almindeligt bryst-tape liggende, kan det også brues, siger Ruth Melbourne til Cosmopolitan.

Men det er ikke kun kendte og modeller, der viser sine tildækkede brystvorter frem. På Instagram er flere helt almindelige kvinder begyndt at vise deres bryster frem, hvilket nok også hænger sammen med billedetjenestens strenge regler for nøgenhed, der ikke tillader synlige brystvorter.

Ifølge Ruth Melbourne er den nye trend en mulighed for stort set alle typer kvinder.

- Kvinder bruger dem i kjoler med brede udskæringer, på stranden som bikini-toppe og ved teatershows. Det er ved at blive en global trend, og bliver brugt af party-piger, strandbumser og kommende brude, siger hun til Cosmopolitan.

15-årig pige: 'Jeg fik mindre bryster, og det var mit livs bedste beslutning'
15-årig pige: 'Jeg fik mindre bryster, og det var mit livs bedste beslutning'


No words, just #discotits ✨

A photo posted by Daisy Keens (@pieandfash) onI galleriet øverst kan du se flere billeder af kvinder med nipple pasties

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx