Af Christian Hansen - 09/01-18 11:49

Nicole blev overrasket med frieri - da hun vendte sig om, fik hun en endnu større overraskelseNicole blev overrasket med frieri - da hun vendte sig om, fik hun en endnu større overraskelse

Årets bedste kæreste?

storybild

Hun havde godt på fornemmelsen, at der var noget i gære. Alligevel fik hun sit livs overraskelse.

8. december følte amerikanske Nicole Rios sig sikker på, at hun skulle overraskes af venner og familie med en 'surprise'-fest, da hun kom hjem fra en rejse kort efter sin fødselsdag og så sin have dekoreret med lyskæder. Men der viste sig at være en helt anden anledning til, at der var forsamling i baghaven på adressen i Smithtown, New York.

Siden august havde hendes kæreste, Danny Rios, i al hemmelighed arbejdet på at give sin elskede hendes livs store overraskelse, og det er der en helt særlig årsag til. Nicole Rios lider af stress, og derfor besluttede Danny Rios at sørge for al bryllupsplanlægningen selv. Uden hun vidste det.

Han rådførte sig med hendes mor og fik blandt andet købt de obligatoriske ringe samt to kjoler, så hun havde noget at vælge imellem.

»Jeg ved, at det er en kamp med hendes sygdom i forvejen, så når der sker noget nyt, bliver hun virkelig stresset,« siger Danny Rios til ABC News.

Da Nicole Rios den mørke decemberdag så sine nærmeste omkring sig, så hun således også pludselig sin kæreste gå på knæ og fri.

Han bad hende også vende sig om, så hun kunne se de to mulige brudekjoler.

To timer efter frieriet blev de viet, og Danny Rios kom således i mål med sin dobbelte overraskelse.

»Det var præcis, som jeg kunne have ønsket mig det. Jeg kan virkelig ikke forestille mig en mere perfekt måde at gifte mig med ham på,« siger Nicole Rios.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
FIFA vil udvide turnering: Er blevet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx