Af Joy Fryd Larsen - 23/12-17 15:35

Ældre ægtepar anholdt med 27 kilo cannabis: - Det er julegaver!Ældre ægtepar anholdt med 27 kilo cannabis: - Det er julegaver!

Gad vide, om den holder i retten?

storybild

Et amerikansk ægtepar på henholdsvis 70 og 80 år havde bilen fuld af julegaver, der desværre ikke når frem til modtagerne. Der var nemlig ikke tale om pakker med hjemmestrik, men cannabis - og der var hele 27 kilo af slagsen.

Ægteparret Patrick og Barbara Jiron, der er bosat i det nordlige Californien, kan se frem til et retsligt efterspil, efter de tidligere på ugen blev snuppet for at have bilen fuld af det, de til politiet oplyste var 'julegaver'. Det skriver Independent.

Parret, der er henholdsvis 70 og 80 år gamle, overholdt ikke færdselsreglerne og blev stoppet af politiet, der med det samme kunne lugte, at de havde det forbudte gods med sig. Parret indrømmede med det samme, at de havde læsset bilen med hele 27 kilo cannabis, som de angiveligt var i færd med at køre rundt med til deres venner, der skulle have det i gave.

Patrick Jiron blev alligevel anholdt for besiddelse af cannabis med henblik på videre salg, men løsladt igen kort tid efter af 'helbredsmæssige årsager', ifølge York News-Times. Han er dermed en fri mand, indtil han skal for retten på et senere tidspunkt.

De mange kilo cannabis skønnes at have en samlet værdi af knap to millioner danske kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tophemmeligt møde i København: Her er...
bt.dk
Lagde du også mærke til det? Vejret i...
bt.dk
Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Prince-læge indgår forlig i sag om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx