Af - 07/07-16 08:57

Er han den dummeste hash-ryger nogensinde?Er han den dummeste hash-ryger nogensinde?

En australsk knægt mistede sine stoffer, da hans far smed det på bålet. Så ringede sønnike omgående til politiet.

Bildstrecke im Grossformat »

Et godt råd til alle de unge, der ryger en lille bønne i ny og næ: Hvis din far opdager dit stash og smider det ud, så bid det i dig, og lad være med at tilkalde politiet. Det kunne en australsk teenager ikke, da senior brændte hans fjolletobak.

Det skriver Mashable.

Ifølge et Facebook-opslag fra politiet i den australske by Humpty Doo, var den unge mand nyligt flyttet tilbage til sin far

Det vides ikke, om det var et skænderi, der ledte til anmeldelsen, men ikke desto mindre valgte faderen at tage sønnikes dyrebare planter, og i stedet for at skylle dem ud i toilettet, statuerede han et eksempel ved at kaste hvert et gram ind i et bål.

Teenageren ringede derefter til de lokale autoriteter, der dog hurtigt tog faderens parti og mindede knægten om, at besiddelse af det euforiserende stof faktisk er ulovligt.

Politiet til Roskilde Festival-gæster: Pas på Pusherstreet - vi er derude
Politiet til Roskilde Festival-gæster: Pas på Pusherstreet - vi er derude

Den australske politienhed kunne ikke rejse nogen tiltale mod sønnen, da farmand havde sørget for at skaffe bevismaterialet af vejen, så nu hvor de ikke kunne hive den unge knøs i retten, valgte de med én sætning at ydmyge ham online:

- Bevismaterialet er blevet ødelagt. Ligeså er hans omdømme, sluttede det australske politi deres opslag, med tilføjelse om, at drengen ikke længere bor hos sin far.


LÆS OGSÅ: TV: Rabbiner lovliggør cannabis under jødisk fest

LÆS OGSÅ: Mistænkte for skunklaboratorie løsladt men stadig sigtet

LÆS OGSÅ: Forbrug af cannabis koblet sammen med problemer senere i livet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx