Af - 15/11-15 19:14

Twitter går amok: Trist hund fra Paris offer for viral satire-bølgeTwitter går amok: Trist hund fra Paris offer for viral satire-bølge

En nyhedsvært tweetede søndag morgen et billede af en hund i de parisiske gader. Hun mente at kunne se bedrøvelsen i dens øjne. Se de sjove twittersvar her

Bildstrecke im Grossformat »
Sky News rapporteren Kay Burley har rapporteret fra Paris i weekenden, og søndag morgen lagde hun det her billede på twitter. Hun mente det opsummerede weekendens tragedie og skrev: Sadness in his eyes om den lidt mutte hund i Paris' gader. Det blev et tweet der ikke skulle gå ubemærket hen. Første sarkastiske tilbagemelding: "Søde, det er en hund". Hendes tweet blev meget hurtigt til en 'ting' på twitter. "Så kraftfuldt. Ring til pullitzer-kommiteen. Jeg tror vi har en vinder" "Så insigtsfuld. Vær sød at underret os om, hvordan duerne håndterer efterdønningerne. .." Og så kom den her... Herefter stak det helt af. En trist pandekage? Og den her... En trist hest. Og en lumsk hest blev næste spydige fotokommentar til 'sadness in his eyes'. Donald Trump's hår skulle selvfølgelig også med i twittertrumlen. En bedrøvet hajbamse. Den her hest er også trist, i følge Keri på twitter. Og så var der Biscuits. Han er slet ikke trist nok. Respektløst, joker Michael Legge. Og den her hund der skriver et rørende debatindlæg. 'han brød sammen kort efter dette foto' skriver Here på twitter. 'En telefonlinje er sat op' skriver Jason Spacey. Her starter hashtagget #SadnessInHisEyes 'Hvordan dyreverdenen reagerer på Burleys tweet' Og så var der den her bedrøvede kartoffel. Kay Burley slap ikke fra sit tweet uden hån. En hel hær af triste hundeøjne. Twitter fik det sidste ord, og Kay Burley har formodentlig lært, at man ikke skal være alt for sentimental og konkludere noget som helst på hunderacens vegne, .. og glem da ikke den her meget lidt triste hamster. #sadnessinhiseyes!

Kay Burley lærte lidt om hvor hurtigt man kan blive til grin på twitter, da hun tweetede om en trist hund søndag morgen.

I morges lagde nyhedsvært for amerikanske Sky News, Kay Burley, som rapporterer fra Paris et billede på twitter, som hun synes opsummerede tragedien i Paris skriver Buzzfeed.

Liget af endnu en gerningsmand fra Paris er identificeret
Liget af endnu en gerningsmand fra Paris er identificeret


Efter franske flag på Facebook: Hvor er støtten til andre tragedier?
Efter franske flag på Facebook: Hvor er støtten til andre tragedier?

Kay Burley har formodentlig haft en hård weekend som rapporter i Paris. Det var i hvert fald et meget rørt tweet hun sendte ud. Men den slags var altså for sentimentalt for twitters brugere, der tog til genmæle og fik hashtagget #sadnessinhiseyes til at trende.

Danske muslimer: - Angreb har intet med Islam at gøre
Danske muslimer: - Angreb har intet med Islam at gøre

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Mads Langers skade forværret: 'Jeg...
bt.dk
Brand i lejlighed: Person var død, da...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx