Af - 04/02-16 20:16

Løb hjemmefra: Kat havde fundet perfekt gemmestedLøb hjemmefra: Kat havde fundet perfekt gemmested

Nu er den blevet fundet i dobbeltstørrelse.

Bildstrecke im Grossformat »
Diane Gaskill, der arbejder på den fabrik, som Clive boede ved, siger til Mirror: - Jeg har prøvet at fange ham i ugevis, da jeg fandt ud af, at en kat levede i varehuset. På billedet: Tanya Irons med katten Clive. - Vi havde fundet kattelort, og nogle mennesker sagde, at de havde set ham, men det tog lang tid for os at få fanget ham, siger Colin Lewis, der er direktør for fabrikken, hvor Clive tilsyneladende har levet det søde liv til Mirror. Til sidst fangede medarbejderne fra fabrikken Clive ved at lægge en kattefælde ud, som de havde fået fra et center, hvor man redder katte. - Det er et bur, som du lægger noget mad ind i. Når katten går ind, lukker døren bag katten, fortæller Colin Lewis til Mirror. Clive blev bragt til dyrlægen, hvor hans chip blev scannet, og det afslørede, at han tilhørte familien Irons, der boede tre kilometer fra fabrikken. - Han plejede at være meget fræk, og han kunne godt lide at gå udenfor. Vi troede, at nogen havde taget ham til sig, fordi han er sådan en dejlig kat, siger Tanya Irons til Mirror. Tanya Irons fortæller, at Clive ikke var tyk, dengang han i december 2014 forsvandt. Her ses Clive med sine to kattebrødre. De to brødre plejede at stjæle maden fra Clive, hvis han ikke spiste den hurtigt nok. - Han er hjemme nu, men jeg har ikke introduceret ham til hans brødre, George and Leon. De tre var tidligere uadskillelige. De nussede og drillede altid hinanden, siger Tanya Irons til Mirror. - Jeg håber bare, at han er den samme nu. Jeg vil nu begynde at introducere dem til hinanden på ny i perioder bestående af en time ad gangen, siger Tanya Irons til Mirror. Det første Tanya Irons spurgte om, da dyrlægen ringede var, hvordan Clive så ud, og om han var okay.

Clive har på ingen måder sultet i de 14 måneder, han har været forsvundet. Han vejede dobbelt så meget, da han blev fundet nær en fabrik, der fabrikerer mad til kæledyr.

Tynde, sultne og slidte. Sådan plejer de forsvundne kæledyr, der vender tilbage til deres ejere, at se ud. Virkeligheden var dog en ganske anden for katten 'Clive', der havde været forsvundet i 14 måneder.

Onsdag blev han fundet, men hans krop afslørede, at han i sin tid som ejerløs kat ikke har sultet. Tværimod.

Den nu to-årige Clive var dobbelt så tyk, som dengang han løb hjemmefra. Det skriver Mirror.

Årsagen er formentlig, at han har levet tæt ved en fabrik, der laver mad til kæledyr. Det var nemlig her, han blev fundet af medarbejderne på fabrikken.

Så er det bevist: Din hund elsker dig fem gange højere end din kat
Så er det bevist: Din hund elsker dig fem gange højere end din kat

- Da vi fik ham tilbage, var vi chokerede over, hvor stor og vamset han var blevet. Han havde helt tydeligt levet det gode liv i den fabrik, siger Clives ejer, Tanya Irons til Mirror.

Da Clive i december 2014 løb tog poterne på nakken hjemmefra, forlod han også sine to brødre. Katte, der til tider, gjorde tilværelsen lidt svær for Clive.

Clive skulle altid spise meget hurtigt før hans brødre stjal maden fra ham. Han har sikkert været glad for, at han for en gangs skyld ikke skulle kæmpe med dem om maden.
Det siger Tanya Irons.

Derfor farer din kat pludselig rundt som en sindssyg
Derfor farer din kat pludselig rundt som en sindssyg

Hun kan nu se frem til at lægge lidt flere penge til side til kattemad hver måned. Clives appetit er nemlig ikke sådan til at slukke.

- Jeg har måtte efterlade ham med en stor skål med, og han vil bare ikke stoppe med at spise, siger Tanya Irons.

Professor: Derfor vælter katte ting på gulvet
Professor: Derfor vælter katte ting på gulvet

Med undtagelse af sin vægt har Clive dog ikke ændret sig. Ifølge ejerne kan han godt genkende dem, og han har det ellers fint.

Familien, der har haft katten Clive eftersøgt på Facebook og hængt opslag op i nabolaget, er nu forenet med katten.

- Vi havde tabt alt håb om at se ham igen, men i onsdags fik vi ud af det blå et opkald om, at han var blevet fundet, siger Tanya Iron.

Røg skader kæledyr: Katte slikker nikotin ind i kroppen
Røg skader kæledyr: Katte slikker nikotin ind i kroppen

LÆS OGSÅ: Er du katteelsker? Nu kan du få katteduft på spray

LÆS OGSÅ: Lis samler på knurhår fra katte

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ballade internt i regeringen: Var det...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Hareides garanti: Denne hjemsendte...
bt.dk
Superglad og stolt: Her er Magnussens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx