Af - 08/10-16 16:37

Først smartphones - nu eksploderer også Samsungs vaskemaskinerFørst smartphones - nu eksploderer også Samsungs vaskemaskiner

Samsung har været i modvind, siden det kom frem at bestemte modeller af deres smartphones kan bryde i brand. Nu sker det også med deres vaskemaskiner.

Bildstrecke im Grossformat »

Først var det telefonerne, nu er det vaskemaskiner. Der er krudt i Samsung for tiden. Virksomheden har indrømmet, at man nu kender til 35 tilfælde af Note 7-telefoner, der er eksploderet eller gået op i flammer.

Samsung måtte trække alle telefoner i USA af samme model tilbage, men her stopper galskaben ikke, for nu lader det til, at det også er de hårde hvidevarer, der har eksplosive tendenser. Det skriver Mashable.

Samsung beder kunder stoppe brug af Galaxy Note 7
Samsung beder kunder stoppe brug af Galaxy Note 7

Den amerikanske kommission for forbrugersikkerhed, kaldet CPSC, udgav onsdag en advarsel om, at der var ‘sikkerhedsproblemer’ med visse modeller produceret mellem marts 2011 og april 2016. De berørte modeller kan ses her.

SAS forbyder nu denne smartphone i deres fly
SAS forbyder nu denne smartphone i deres fly


Kunder fra Texas, Georgia og Indiana har klaget over, at deres vaskemaskiner er eksploderet, mens de var i brug. Ifølge ABC News drejer det sig om 21 maskiner.


Eksplosiv Samsung: Det kan du gøre
Eksplosiv Samsung: Det kan du gøre

Ifølge retsdokumenter var en kvinde fra Texas ude for at hendes vaskemaskine ‘eksploderede med en sådan kraft, at den gik igennem væggen i hendes garage’.

En anden kvinde i Georgia sagde at ‘det lød som om en bombe eksploderede’ da hendes maskine eksploderede i april.

Samsung stopper salg af ny telefon efter batterieksplosion
Samsung stopper salg af ny telefon efter batterieksplosion

Samsung har onsdag udgivet en pressemeddelelse, hvori de forsikrer kunder om, at de er i aktiv dialog med CPSC for at diskutere potentielle sikkerhedsproblemer vedrørende bestemte vaskemaskiner.

LÆS OGSÅ: Her får du den nye Samsung Galaxy Note 7 billigst

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx