17/06-17 14:01

Gloria talte med sin mor, mens hun var indespærret i brændende højhus: Tak for alt, morGloria talte med sin mor, mens hun var indespærret i brændende højhus: Tak for alt, mor

- Flammerne er i vores stue.

storybild

Da den katastrofale brand ramte højhuset 'Grenfell Tower' i London i onsdags, omkom mindst 30 personer - et tal der dog stadig kan stige i takt med, at myndighederne får gennemsøgt den udbrændte bygning.

27-årige Gloria Trevisan og hendes 28-årige forlovede, Marco Gottardi, flyttede fra Italien til London for tre måneder siden, hvor en ven hjalp med med at få en lejlighed på 23. etage i højhuset.

Vidne så mor kaste sit barn ud af vinduet: - Kast hende! Vær ikke bange, jeg griber hende
Vidne så mor kaste sit barn ud af vinduet: - Kast hende! Vær ikke bange, jeg griber hende

Det formodes, at de er omkommet i branden, og parrets familier fortæller nu om de sidste hjerteskærende minutter de talte i telefon, inden branden nåede til deres lejlighed, skriver News.com.au.

- Flammerne er i vores stue. Flammerne er rundt om os, lød det fra Gloria Trevisan til sin mor, ifølge familiens advokat, Maria Cristina.

Hendes sidste ord til moderen blev en tak for alt det, hun havde gjort for sin datter.

- Tak for alt det, du har gjort for mig, sagde hun, inden telefonen blev lagt på.

Hendes forlovede, Marco Gottardi, var ligeledes i kontakt med sine forældre. Han var i live frem til klokken fire om natten, hvor han foretog to opkald.

Grædende superstjerne hyldes efter London-brand: Mødte op for at trøste pårørende
Grædende superstjerne hyldes efter London-brand: Mødte op for at trøste pårørende

Mens branden rasede havde han beroliget sine forældre og sagt, at der ikke var nogen fare. Men som minutterne gik, stod det klart, at det ville blive svært at overleve branden.

- Han prøvede at nedtone, hvad der skete. Sikkert for at berolige os, siger Marco Gottardis far til den italienske avis, Il Mattino di Padova.

- Ved det andet opkald... Jeg kan ikke få det ud af hovedet. Han sagde, at der var røg, at der var en masse røg, siger han til avisen.

Brandtragedie stopper for vigtig brexit-tale i London
Brandtragedie stopper for vigtig brexit-tale i London

Politiet siger, at det kan tage flere måneder, før de får det endelige antal omkomne.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx