Af - 17/08-15 14:28; Opdateret: 17/08-15 14:47

TV: Hvilket billede reagerer fyrene bedst på? Få svaret herTV: Hvilket billede reagerer fyrene bedst på? Få svaret her

Hvad tror du, fyrene er mest til – et naturligt look eller et lækkert retoucheret look? Det har bloggeren Alexa Mitchell sat sig for at finde ud af.

Både på Instagram, Facebook og Tinder er det muligt at gøre dine billeder en tand mere lækre med diverse filtre, inden de bliver postet. Også selfies kan der rettes op med diverse retoucheringsapps.

Er du for eksempel træt af dine rynker eller de sorte rande under øjnene? Eller gør du tænderne lidt hvidere, end de i virkeligheden er?

De kaldte hende 'baconlæber' – men se hende bare nu
De kaldte hende 'baconlæber' – men se hende bare nu

Men hvad vil fyrene egentlig helst have? En helt naturlig selfie eller en, der har været igennem retoucheringsmaskinen? Det eksperiment har den amerikanske blogger, Alexa Mitchell, sat sig for at finde svaret på - med sig selv som testperson.

Normalt viser hun billeder af sig selv med makeup – og de har gerne været igennem en app, der har retoucheret de værste pletter og gule tænder væk.

For at teste hvad fyrene på Tinder gerne ville have, lagde hun tre billeder op af sig selv helt natural – uden filter, uden makeup og uden nogle former for retoucering. Herefter matchede hun sig selv med 100 fyre og ventede. Efter fem timer fik Alexa Mitchell 16 match.

Du ser klam ud: Blogger tog sin make-up af og fik internettet på nakken
Du ser klam ud: Blogger tog sin make-up af og fik internettet på nakken

Så gjorde Alexa Mitchell det samme med de tre selvsamme billeder – dog retoucheret. På bare en time fik disse billeder 73 match.Om Alexa Mitchell har lavet videoen i samarbejde med den retouceringsappen Relook, som får en hel del reklame af bloggeren, melder historien ikke noget om, men se hendes eksperiment øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Model smider 'masken': Kan du genkende denne superstjerne?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx